Да напомним, че при повечето флагмански мобилни телефони Широчинно-Импулсната Модулация

...
Да напомним, че при повечето флагмански мобилни телефони Широчинно-Импулсната Модулация
Коментари Харесай

Смартфоните Honor Magic6 и Magic6 Pro ще имат рекордна ШИМ честота от 4320 Hz

Да напомним, че при множеството флагмански мобилни телефони Широчинно-Импулсната Модулация (ШИМ) или (Pulse Width Modulation – PWM) е на равнище към 2000 Hz.

Новите флагмани на Honor – Magic6 и Magic6 Pro – в доста връзки ще бъдат забележителни смарт телефони. Така да вземем за пример те ще имат поддръжка на сателитна телефония (и тя ще бъде осъществена по-добре от тази на Huawei), обновени камери с по-големи датчици и обектив с променлива бленда и по-мощни акумулатори. А в този момент стана известна и още една характерност: Magic6 ще получат екрани, които на процедура въобще няма да примигват.

Honor по принцип е известна със своите смарт телефони с екрани без вибриране: тяхната периодичност на ръководство на ШИМ е 3840 Hz – повече от тази на процедура всички други флагмани (ако не и на всичките). Но в серията смарт телефони Magic6 компанията ще отиде по-далеч, с ШИМ периодичност за контролиране на яркостта от невероятните 4320 Hz. Като прибавим към това и нарасналата бляскавост на екрана, можем да кажем, че напредъкът във връзка с екрана е извънредно огромен.

Между другото, що се отнася до потенциала на батерията: съгласно известния блогър Rodent950, който до момента не е забелязван да разгласява подправена информация, потенциалът на батерията на Magic6 ще бъде 5450 mAh, а на Magic6 Pro – 5600 mAh.

Да напомним, че формалната презентация на новите артикули на Honor ще се състои през идната седмица.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР