Да намерят път през гората със завързани очи и да

...
Да намерят път през гората със завързани очи и да
Коментари Харесай

Ваня Джаферович става продуцент на риалити

Да намерят път през гората със завързани очи и да търкалят гуми – пред сходни провокации Ваня Джаферович ще изправи участниците в своето предаване Maximal Revenge.

„ Става въпрос за напълно физически конфликти сред хората. Всеки се изправя против всеки и следват директни елиминации “, разкрива пред „ Монитор “ той.

В тестванията едни против други ще мерят бицепси двойки, всяка от които образувана от мъж и жена.

Спортният управител се е съюзил с напористия Димитър Господинов, който редовият фен помни от присъединяване му във „ Фермата “.

Двамата се познават още от кастингите на „ Сървайвър: Камбоджа “, откъдето Ваня още прецизно пази премията от 100 000 лева Мъжете, в чиято кръв тече обич към рисковото, изпитали носталгия към приключенските излъчвания и решили да снимат свое.

Maximal Revenge към този момент разполага с пилотен епизод, който е сниман в Копривщица.

„ Текат договаряния с разнообразни медии, по тази причина още не мога да споделя къде тъкмо ще се излъчва. Но може да го създадем и онлайн “, издаде ни още най-хубавият артист измежду футболистите.

Решението планът да излезе онлайн, в случай че не се стигне до контракт с телевизия, Джаферович взима, откакто пуска промото към първия епизод. Много от почитателите му в обществената мрежа го затрупали с въпроси по какъв начин и по кое време могат да се запишат, което му вдъхнало вяра, че риалити форматът ще се радва на огромен интерес.

Междувременно нежната половинка на някогашния футболист - шампионката ни по плуване Жени, се изявява като влогър и се старае най-малко един път на седмица да качва по нещо ново. Съветите, които тя раздава, са свързани с грима – пристрастеност, която завладя чаровната русокоска още през 2015 година и бързо се трансформира в нейно амплоа.

За да могат да отделят повече внимание на професионалните си задължения, Ваня и Жени са поверили грижите за наследниците си на тяхната баба. Двойката възпитава 6-годишна дъщеричка Леа и дребния Бо, който се появи на бял свят при започване на 2015 година

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР