Да накарате детето да заспи навреме не е лесна задача.

...
Да накарате детето да заспи навреме не е лесна задача.
Коментари Харесай

Спално бельо за деца: съвети за избор

Да накарате детето да заспи в точния момент не е лесна задача. Приказка преди лягане, чаша топло мляко, уютна атмосфера в стаята и, несъмнено, красиво ще ви оказват помощ да се справите с това. Изискванията към качеството на спалните комплекти за деца са доста високи. Текстилът би трябвало да бъде безвреден и прелестен на досег. Също по този начин е належащо да изберете верните размери, тъй че калъфката за възглавница да не се отклонява от възглавницата, а одеялото да не се свива вътре в завивката.

За да закупите спално долни дрехи за детска стая с обичайно качество, би трябвало:
Да посочете размера на леглото, матрака, възглавниците и одеялата;Да изберете типа на продукта;Да изберете вярната тъканДа изберете дизайна на продукта (цвят, модел).
Ако купувате спално долни дрехи за детска стая, не забравяйте да се уверите, че продуктът е с обикновено качество:
погледнете всички шевове, тяхната отмереност и точност;погледнете през тъканта към светлината – тя би трябвало да е отмерено плътна;избягвайте да купувате артикул с забележими образни недостатъци (грешка при печатане на картина, разминавания в шева и др.);тъканта не би трябвало да мирише неприятно, миризмата на влага или химикали е добра причина да откажете покупката.
Обърнете внимание и на външните параметри на комплекта. Рисунката би трябвало да се хареса на детето. Цветът не би трябвало да е прекалено ослепителен, в противоположен случай просто ще претрупа душeвността и ще докара до противоположен резултат – детето може да стане игриво или, назад, да се появи тревога.

Характеристики на цветовете и тяхното въздействие върху душeвността на детето:
алено – цветът на интензивността, в огромни количества ще пречи на здравия сън, може да потисне и даже да аргументи агресия;оранжевото е по-неутрален цвят, само че също по този начин деен, повдигащ настроението, може да се употребява като акценти;жълто – щастлив цвят, усъвършенства настроението, предизвиква безпокойствие в огромни количества;зелен – натурален, спокоен цвят, оказва помощ за усмиряване, релаксира, съвършен за детска стая;синьо – по своя резултат прилича зелено, успокоява и релаксира;
Източник:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР