Да, мога да потвърдя, че стигнах до момента да

...
 Да, мога да потвърдя, че стигнах до момента да
Коментари Харесай

Помните ли адреналинката Ени? Днес тя си пие кафето с Ал Пачино!

" Да, мога да потвърдя, че стигнах досега да сме на едно равнище с Ал Пачино и Елън Бърнстейн. Дали си пия кафето с тях? Ами те са ми сътрудници, за какво не? ".

Така отговоря на въпроса дали към този момент в другарски връзки с холивудския ас Ал Пачино българското момиче Евгения Радилова. цЗрителите я помнят като адреналинка в „ Господари на ефира “. Завършилата НАТФИЗ  актриса е една от преподавателите дружно с Ал Пачино и Елън Бърстейн   в The Actors Studio.

" Беше извънредно мъчно, три пъти ме върнаха с друга сцена с друг сътрудник. Бях една от тримата души, признати от 1500 индивида. Лично ме изпитваше Ал Пачино. Накрая ми сподели: „ Аз три пъти се явих, с цел да вляза в студиото, ти го направи изведнъж, отлично ", спомня си нашенката. В студиото се  сблъсква и с Алек Болдуин, Харви Кайтел, Естел Парсънс  и други. Благодарение на участието си в студио Евгения печели функции в пет от най-големите тв сериали, като „ Закон и ред “, „ Високо напрежение “, а тази година и в лентата ФБР.  „ Вече съм учител от година и половина на деца и възрастни. Режисирам филми клипове, даже мога да се похваля с интернационалните награди. Сбъднах фантазиите си - Живея в Манхатън и бих се върнал в България да фотографирам филм или сериал “, споделя Ени, представена от „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР