Да кажеш: Ние направихме тези промени е нагло и просто

...
Да кажеш: Ние направихме тези промени е нагло и просто
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Шумен: ПП-ДБ да бъдат по-внимателни в изказа си, иначе отново ще има избори

" Да кажеш: " Ние направихме тези промени " е безочливо и просто не е правилно. Да бъдат малко по-внимателни в изрече, тъй като ние сме честолюбиви. Страшна битка с корупцията, единствено че парите ги няма ". Това съобщи на среща в Шумен водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, предупреждавайки още веднъж сътрудниците си в ръководството Политическа партия - Демократична България. Борисов съобщи, че другояче още веднъж ще има избори.
 
ГЕРБ не сме династия. Това съобщи пред деятели на ГЕРБ и симпатизанти на партията водачът Бойко Борисов. Думите му бяха израз на оскърбление от отсъствието на градоначалника Любомир Христов. Кметът се обидил, че не бил повдигнат за трети мандат от ГЕРБ и не пристигнал на срещата. За локалния избор на 29 октомври ГЕРБ номинира за кмет ректора на Шуменския университет проф. Георги Колев.
 
" Тука начело има един празен стол. И пред вас и медиите желая да се обърна към Любо... ГЕРБ не сме династия. И аз мисля, приятелю, да си два мандата народен представител, да си два мандата кмет, да сме разкрили десетки обекти, предприятия, църкви. И да дойда в Шумен и да не ме посрещнеш, ме натъжи. Това мога да ти кажа. Отсъствието ти през днешния ден не е неявяване за пред партията. Защото когато в Шумен нямаше вода, когато трябваха да се връщат казармите, когато виждам тези прелестни паркове и санирани блокове, когато започнахме ВиК плановете и пречиствателните станции... На изуст, Любо, мога да ги изброя. Помня времето в Хитрино. Съжалявам, че Нурдин по сходен метод постъпи.  Явно е съвременно в този район. Десетки милиони вложихме в Хитрино, къщи построихме ", съобщи още Борисов.
 
" Аз не желая никой да ми е признателен. Ние не сме се родили депутати и кметове. Ние сме избор на народа ", означи Борисов. " С какво сме го засегнали? Къде са уважаемите медии? Гарантирам ви, че в случай че проф. Колев, поисквам ти и учен да станеш или пък в случай че станеш един ден министър на образоването, ще станеш учен. Такава е модата. Но като начало - стани кмет. В Шумен няма поставена една лъжица асфалт... Досега учебни заведения, старешки домове... правехме ги с Любо. Но той беше задължен да пристигна тук. Защото индустриалната зона на Шумен тегли повече индустриален ток от Варна. Толкова фабрики се направиха. И инфраструктура. И това сме го работили дружно ", разяснява още Борисов.
 
" Но животът е подобен. Минава време. Много ми е забавно - заран като тръгнат на среща с мен и се бръснат (или се гримират) - какво ли си мислят какво ще ми кажат като дойдат на среща с мен. Но аз не ги запитвам, а виждам, че ги мъчи, желаят да кажат нещо. Партията е по-важна от всички. Ние сме длъжни да вършим промени. На мен никой не ми е дал нещо безплатно. Сам съм се преборил, самичък съм направил партия. И с този екип, ние с вас сме градили и градили ", съобщи водачът на ГЕРБ.
 
" Два мандата народен представител, два мандата кмет. И да си неудовлетворен от Бойко е малко като... ", добави той. Борисов се спря и на настоящите политически вести. Той още веднъж подчертава върху " аритметиката " на поддръжката за кабинета. Но не спести огорчението си от държанието на някои политици: " Три години няма План за възобновяване. Три години! И те тъй като толкоз са неуверени, толкоз знаят, че нищо не са създали... Все едно е спрял часовникът и госпожа Нинова споделя: " ГЕРБ са отговорни ". Ама чакайте, нас три години ни няма. Защо за тези три години не поправиха и една наша неточност ".
 
" Вчера гледах страхотния екстаз на нашите сътрудници от Политическа партия. И същински се забавлявах. Защото броих, броих - от 240 бяха към 30-на индивида. А нали ви споделих - математиката е доста значимо нещо в политиката. И не математиката, а аритметиката. Ако не сме ГЕРБ и Движение за права и свободи, по какъв начин ще застанат и кажат: " Ние сме сполучливи "? " Ония двамата да ми се вършат на забавни. Ще ги строим пред нашата стая. Ако не, отиваме на избори. Да бъдат по-внимателни с изрече ". " Пред очите ми провалиха доста неща в страната. Сега желаят да провалят и градове ", съобщи той, обръщайки се към претендента за кмет на Шумен. " Обективната истина е доста значима. А сега имаме две ужасни войни - в Украйна и в Израел.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР