Да извикат линейка в случай, че не се появят повторно

...
Да извикат линейка в случай, че не се появят повторно
Коментари Харесай

Фенове спасиха Катето Евро и Марта Вачкова от натравяне с гъби - slava.bg

Да извикат кола за спешна помощ при положение, че не се появят наново онлайн в границите на 30 минути – такива указания дадоха актрисите Катерина Евро и Марта Вачкова на своите почитатели. Комедийните звезди се отдадоха на планинарство и кулинария през почивните дни, като не пропуснаха да покажат и крайния резултат от заниманията си.

„ Тези гъби ги набрахме като за булки и манатарки “, обясниха те в първото от редица видеа, като предизвестиха, че не са сигурни по отношение на ядивността на продуктите. Дадоха обаче поръчка, че ще ги сготвят и ще разчитат на почитателите си да ги спасят при положение, че са объркали.

„ Добре ли сте? Мина ли 1 час? Следващия път ми звъннете “ - с тези думи идейният мотор на „ Пощенска кутия за приказки “ - Гери Турийска, се обърна към актрисите откакто те оповестиха желанията си да опитват с гъбите. По-късно Евро и Вачкова още веднъж се включиха онлайн, с цел да покажат, че са оживели и намигнаха с признанието, че булките и манатарките в действителност са закупени от Женския пазар.

Още от на следващия ден пък екранната сестра Жекова ще радва феновете пред дребния екран със завръщането на „ Откраднат живот “. Новият сезон ще премине под надслова „ Антитела “, а в първите епизоди ще станем очевидци на женитба. Сред основните събития в сюжета ще бъде появяването на един от дребното изявени злодеи в здравната сага – Иво Фотев, чиято вратовръзка стяга Васил Бинев. Очаква се тематиката за коронавирусната пандемия също да бъде продължена, откакто беляза последните серии на деветия сезон на сериала.

Междувременно Вачкова разочарова почитателите, като разгласи, че актуалният десети сезон ще бъде финален за „ Откраднат живот “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР