Да изпратиш писмо до Рая звучи невъзможно. Да кажеш на

...
Да изпратиш писмо до Рая звучи невъзможно. Да кажеш на
Коментари Харесай

Дете изпрати картичка до Рая на починалия си баща. Ето какво му отговориха Британските кралски пощи

Да изпратиш писмо до Рая звучи невероятно. Да кажеш на някой, който към този момент го няма, че ти липсва, също. Колкото и да ни се желае някой от Рая да ни чуе, можем единствено да имаме вяра, че това се случва.

Не по този начин е мислил седемгодишният Джейс от Шотландия, който изпратил картичка за рождения ден на умрелия си татко, адресирана „ до Рая “. На гърба ѝ пишело: „ Г-н куриер, може ли да занесете това до Рая за рождения ден на баща? Благодаря ”.



Ето какво се случва, когато пощальонът Шон Милиган видял картичката в пощенската кутия за събиране на писма. Невинната детска молба била предадена на управлението на Британските кралски пощи. Отговорът им, подписан от Шон и представен от Би Би Си, гласи:

„ Просто желаех да употребявам опцията да се свържа с теб, с цел да ти опиша по какъв начин успяхме да предадем писмото ти до твоя татко в Рая. Беше огромно предизвикателство да заобикаляме звездите и другите космически обекти по пътя към Рая ".

Писмото приключва с уверението, че пощенският чиновник ще продължи да прави всичко, което може, с цел да доставя несъмнено писмата до Небето.

За случая споделя майката на детето Тери Копланд, трогната от сина си и човечната постъпка на Британските кралски пощи, които дават отговор на дребния Джейс.

„ Преди няколко седмици седемгодишният ми наследник изпрати картичка на татко си до Рая, а през днешния ден получи отговор. Не мога да опиша какъв брой е благополучен, че татко му е получил своята картичка.

Пощальонът можеше просто да подмине това писмо и да не поставя старания да дава отговор на едно малко дете. Британските кралски пощи направиха голям жест и възвърнаха вярата ми в човечността. Не мога да опиша какъв брой признателна съм на целия екип на пощите “, написа майката във Facebook.

Публикацията на майката накара хиляди консуматори да я споделят и да повярват, че положителното съществува. А какво по-добро може да направи човек, от това да накара едно дете да се усмихне?
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР