Да избяга от България завинаги иска бившата съпруга на Благой

...
Да избяга от България завинаги иска бившата съпруга на Благой
Коментари Харесай

Да избяга от България завинаги иска бившата съпруга на Благой Георгиев

Да избяга от България вечно желае някогашната брачна половинка на Благой Георгиев Полина Спасова. Брюнетката, която е единствената към този момент българка, която съумя да закара някогашния футболист пред олтара, счита, че у нас е страшна комплексарщина. Това пъклен доста я нервира и по тази причина възнамерява да напусне родината.

  " Мечтая като за начало да не пребивавам в България ", изрично съобщи брюнетката Поли.Мацката мина през крепък тунинг в последните месеци. Тя наля по 450 кубика във всяка гърда, а силиконовите й бомби колкото да удържат каквото й да е облекло.

Спасова изрично отхвърля да разяснява Благой Георгиев. Двамата се ожениха през 2022 година, само че бракът им изкара даже по-малко от година.

" Не скърбя за нищо дотук в живота ми ", бе сбитият отговор на Поли. Може би велинградската хубавица приема случката си с Джизъса като урок.

" В живота ми съм била заобиколена от всевъзможни хора. Едни остават с мен, други си потеглят ", продължава Спасова.

След раздялата си с Георгиев Полина към този момент има нов мъж, само че заобикаля да приказва по тематиката. За обичания на ексизгората на Благо се знае единствено, че е по-възрастен от нея. Поли е суперщастлива с гаджето, за разлика от Джизъса, който още веднъж претърпя любовен провал и с щерката на Ванко 1 го изгони.

От месеци насам секси брюнетката работи неуморно, написа " България Днес ".

" Почти нямам свободно време. Работя всеки ден. Само неделя следобяд е време за мен. Тогава вървя в планината ", приключва брачна половинка номер 2 на Благой.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР