Да има ли дебат преди предстоящите президентски избори в САЩ

...
Да има ли дебат преди предстоящите президентски избори в САЩ
Коментари Харесай

Ще има ли дебат между Тръмп и Байдън, чудят се американците

Да има ли спор преди идните президентски избори в Съединени американски щати или не? Наскоро президентът Джо Байдън даде явен отговор на този въпрос. " Доналд Тръмп загуби два дебата от мен през 2020-та година. Оттогава той не се е явявал на други. Сега се държи по този начин, като че ли желае още веднъж да се изправи против мен в спор ", сподели Байдън.

Вече са избрани две дати за дебатите - 27 юни и 10 септември, оповестява Voice of America, представен от Нова ТВ. Наскоро по време на предизборно събитие в Минесота, претендентът за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп се изрече по този въпрос.

" Искам просто да проведа спор с този човек, апропо, ще желая да му бъде изработен и тест за опиати. Наистина ще го направя. Не желая той да се появи както по време на речта за положението на Съюза, напушен като дракон ", съобщи Тръмп.

Няма доказателства в поддръжка на изказванията на Тръмп. Наскоро по време на изявление за ABC, сенаторът от Демократическата партия Крис ван Холън сложи под въпрос тактиката на някогашния президент в идните диспути.

" Той желае да сътвори тази циркова атмосфера, само че изборът ще бъде доста явен. Все отново от другата страна стои Джо Байдън. Той е индивидът, който е израснал в Пенсилвания, който се бори за междинната класа и има вяра в достойния труд и благоприличието. Доналд Тръмп е сътрудник на хаоса “, сподели Холън.

Бившият консултант по въпросите свързани с акцията на Тръмп, Марк Лотър, който също даде изявление за ABC, приветства наличието на двамата претенденти на сцената. " Това ще ни върне обратно във времето. Доналд Тръмп се появява на сцената два или три пъти седмично и приказва в продължение на 90 минути. Джо Байдън рядко дава тежки и продължителни изявленията. Това ще бъде предизвикателство за президента Байдън “, уточни той.

Дебатите ще се проведат без аудитория онлайн. Водещите на новините по CNN и ABC ще могат да изключват микрофоните, в случай че претендентите се пробват да се прекъсват взаимно. Според Джун Спикман, професор по политически науки в университета " Роджър Уилямс “, задачата на дебатите е да оказват помощ на гласоподавателите да вземат решение преди президентските избори през ноември.

" Тръмп е изключително добър в това да се концентрира върху отрицателните черти на съперника си. Той не се интересува толкоз от разискването на проблемите. Предполагам, че Байдън ще се опита да се концентрира точно върху проблемите, както и това, което е направил за стопанската система на страната и по-малко върху характерностите на Тръмп като претендент “, уточни Спикман.

Според Джон Фортиер, старши теоретичен помощник в Американския предприемачески институт, с цел да могат дебатите да повлияят на вота е основно времето, в което се организират. " С наближаването на изборите, доста гласоподаватели ще извърнат внимание и тези диспути ще се радват на огромен зрителски интерес. Хората ще ги гледат, с цел да схванат дали желаят да вземат решение в последния миг “, сподели Фортиер.

Изборите в Съединени американски щати: Престъпността е измежду главните паники на гласоподавателите

Стремежът на двамата претенденти да получат утвърждението на гласоподавателите продължава. И Байдън, и Тръмп се чакат на разнообразни визити из страната, предават от Voice of America.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР