Да им имам проблемите на нашите политици, които с действията

...
Да им имам проблемите на нашите политици, които с действията
Коментари Харесай

Да им имам проблемите на онези политици, обърнали гръб на народа си!

Да им имам проблемите на нашите политици, които с дейностите си демонстрират, че следват някакви стратегии и цели, които са си значими единствено за тях и файтона с последователите им, само че не и за множеството българи!

Сигурна съм, че хората доста повече се терзаят по въпросите:

Защо в публичните рейсове не пускат климатиците в жегите? С налозите си жителите първо устоят съществуването на тези отзивчиви средства, и второ заплащат по-скъпи тарифни такси от началото на тази година. Може и да звучи ненормално, само че се оказва, че водачите на тези коли нямат право да разхлаждат горещата конюнктура в тях, в случай че шефът им не им даде заповед по тази причина!?

Последните седмици хората от доста градове и села в страната се питат  и

за какво им стопират тока непрекъснато, като към този момент заплащат по-скъпо?

Става въпрос за не едно и две селища, чиито поданици търпят неволи, а и не могат да получат информация докога и за какво фирмите-доставчици издевателстват по този начин над тях.

Не по-малко са и тези, които се жалват, че от чешмите им тече кална вода, в случай че въобще потече, нищо, че  и за нея заплащат голословно високи цени?

Всички се питаме за цените на боклукчавите вносни храни, които не падат и не падат, каквито и нагласени стъкмистики да ни сервират? И тъй наречените и така нататък

Уверявам ви, че на близо 80 на 100 от българите, които едвам връзват краищата на месечните си разноски, по данни на Национален статистически институт, никак не им дреме кого ще поканят нашите раболепни слагачи, с цел да рапортуват, че се радват да се стараят. Това е унизително за всеки човек, за който понятия като достолепие, чест и дълг, не са кухи изречения, а имат смисъл и значение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР