Да играя Железния човек в продължение на над 10 години

...
Да играя Железния човек в продължение на над 10 години
Коментари Харесай

Робърт Дауни се завръща на екран като Шерлок Холмс

Да играя Железния човек в продължение на над 10 години беше „ креативен удовлетворяващо “. Това призна холивудската звезда Робърт Дауни Джуниър, който се превъплъти в супергероя на „ Марвъл “ сред 2008 и 2019 година, оповестява „ Контакт мюзик “.
 
54-годишната звезда съобщи, че ролята на Тони Старк била по едно и също време вълнуваща и „ изисквала доста усилена работа “ и той бил удовлетворен, че е излязъл от зоната си на комфорт и е потърсил нови функции за изява.
 
„ Изживях невероятни 10 години, които бяха креативен удовлетворяващи “, безапелационен е Дауни. „ Беше доста, доста, доста усилена работа и трябваше да навляза много дълбоко, само че не съм бил принуждаван да проучвам нови граници на това какъв ще бъде креативният ми и персоналният ми живот по-късно “.
 
Актьорът акцентира, че е доста значимо да знаеш къде да поставиш чертата сред ролята, която изпълняваш на огромния екран и личното ти аз в действителния живот. „ Първото нещо, което научаваш в актьорството е – естетическа отдалеченост. Аз не съм моята работа. Аз не съм това, което върша в студиото “, показва звездата.
 
Междувременно стана ясно, че Шерлок Холмс с Робърт Дауни Джуниър се завръща на огромен екран. Новият филм от поредицата ще бъде сниман от Декстър Флечър, който поема режисурата на най-прочутия детектив от Гай Ричи. Бившият брачен партньор на Мадона снима предходните две ленти, напомня БГНЕС.-->
 
Компанията „ Уорнър Брос ” от дълго време планираше да стартира работа над третия филм, само че плътният график от фотоси на Робърт Дауни Джуниър във филмите за супергерои на „ Марвел “ все пречеше на това. Джъд Лоу още веднъж ще изиграе ролята на лекар Уотсън. Третият филм от поредицата би трябвало да има премиера на 21 декември 2021 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР