Да, и ние носим дънки - почти всеки ден, дори

...
Да, и ние носим дънки - почти всеки ден, дори
Коментари Харесай

Денимът, в който живеем

Да, и ние носим дънки - съвсем всеки ден, даже когато работим от у дома. Денимът е един от най-универсалните стилове в света и наподобява в никакъв случай няма да излезе от мода.

С невероятното количество вариации за носенето му, елементарно можем да изразим личната си характерност по най-хубавия метод.

И тъй като следим трендовете, с наслада научихме, че през новия сезон обичаните ни дънки с големи дупки и висящи части плат остават настоящи. А съгласно StyleCaster, в този момент се задават още три нови стила, въодушевени от улицата и стилните сцени. Едно е несъмнено - тази есен ще ги виждаме на всички места.

Висока талия и необятни крачоли

on Oct 1, 2020 at 10:09am PDT

През 2020 година дънките с висока талия и необятни крачоли несъмнено са на мода. Сега ни е паднало да забърсваме калните есенни улици с панталоните си и това да е в реда на нещата. Този модел се комбинира идеално с женствени блузи или къси пуловери.

Тясна, само че дълга кройка

on Dec 5, 2019 at 12:01pm PST

Дънки до глезена? Е, да, само че 2020 година харесва доста повече кройката, която отива по-надолу. Моделът се съчетава съвършено с остри обувки, които контрастират в дължините. Избираме най-минималистичната си блуза към тях, преди времето да застудее. След това прибавяме прилепващ пай пуловер.

Плисе начело, апелирам

on May 31, 2020 at 7:51am PDT

Въпреки че считаме дънките до глезена за най-прекрасното нещо на света, в този момент те стават още по-удобни - с добавеното плисе начело. То оставя задоволително място да закусим, обядваме и вечеряме умерено. Всъщност този жанр е основан, с цел да прибира шикозните ни блузи и в комбиниране с колан да акцентира талията ни. При това състояние е несъмнено, че тази кройка ще остане настояща най-малко още година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР