„Да говорим за икономическа стабилност в света изобщо не е

...
„Да говорим за икономическа стабилност в света изобщо не е
Коментари Харесай

Чак след 2025 г. ще бъдем по-добре, тази ще бъде по-лека от миналата, но са свързани - slava.bg

„ Да приказваме за икономическа непоклатимост в света въобще не е допустимо. Не и през 2021 година Тази година ще се окаже по-добра от предходната, само че двете са свързани. Обаче наклонността като цяло е надолу от 2007 година Циклите са 36-годишни. 18 години нагоре – до 2007 година, следвани от 18 години надолу”, безапелационна е дипломираният икономист – математик и по съвместителство, засенчила дори класиците Глоба.

Звучи като известната през последната година и половина анекдотична фраза: „ По-доброто беше”.

Тя изяснява: „ Трябва да се промени икономическата парадигма до идващото съединяване на Сатурн с Нептун. Няма да стане по-добре от 2025 – 2026 година Да се надяваме, че ще стартираме да го усещаме още през 2024 година Ще се промени структурата на икономическата действителност. Светът ще стане напълно дигитален. Ще има огромни световни изменения”.

Добрата вест е, че най-лошото е зад тила ни:

„ Ужасът с 6-те затъмнения от 2020 година ( на тази тематика 19 минути обърна особено внимание с мненията на най-именития ) няма да се повтори повече в обозримо бъдеще. Миналата година беше нещо ужасно като небе. Това, през което минахме като предизвикателство не е постоянно събитие. Много, доста е необичайно”.

Тя съзира и връзката сред промяната на епохите с новия 200-годишен цикъл, в който влязохме от 21 декември 2020 година под знака на Водолея и на детайла Въздух след 200 година с детайла Земя, в лицета на водачите: „ Много от международните водачи са родени във въздушни зодии и това ще укрепи резултата на новата ера под знака на Водолея, обвързвана с открития, връзки, дигитализация”.

По необичайно стичане на събитията, и тримата най-силни политически мъже в България са от въздушни знаци. Зодия Близнаци са експремиерът Борисов и президентът Румен Радев, а новият водач Слави Трифонов е Везни.

Утре очаквайте:

Измама ли е така наречен human design и за какво...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР