Да, България ме изключи от партията. Това съобщи преди минути

...
Да, България ме изключи от партията. Това съобщи преди минути
Коментари Харесай

Методи Лалов: Да, България ме изключи от партията, но работата си в СОС няма да напусна

" Да, България " ме изключи от партията. Това заяви преди минути на страницата си във фейсбук общинският консултант Методи Лалов.

Ето какво споделя той:

Току-що получих решение на нелегитимната Национална контролна комисия на " Да, България ", че съм изключен от партията.

Настоящото управление на " Да, България " удостовери думите ми, че трансформира партията в комерсиално сдружение и е готово да се разправи с всеки, който не утвърждава клиентелистки практики (първи сигнализирах за такива в СОАПИ, СОПФ и ОГФМСП).

С това управлението изпревари плануваното от мен овакантяване на партията след Националната конференция на 29.01.2022 година и ме лиши от опцията да приказвам за проблемите на паритета на тази конференция.

Обзалагам се, че единствен претендент за водач на " Да, България " ще бъде подалия официално оставка Христо Иванов, а множеството претенденти за членове на Изпълнителния съвет ще са хора към Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева.

Независимо от всичко не скърбя, че напуснах правосъдната система, с цел да се причисля към " Да, България " на Кристиан Таков и Мануела Малеева. Това обаче от дълго време не е същата партия. Виждам го освен аз, а и напускащите и симпатизантите, които изпраха да дадат гласа си на друга партия на последните избори.

Ще продължа активността си в СОС като самостоятелен общински консултант, тъй като моят ангажимент е на първо място към гласоподавателите.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР