Да бъдеш уверен в това, което правиш, и да научиш

...
Да бъдеш уверен в това, което правиш, и да научиш
Коментари Харесай

Полезни кариерни съвети за напредък в работата

Да бъдеш убеден в това, което правиш, и да научиш нови неща е един от най-хубавите препоръки за кариера, които експертът би трябвало да знае, с цел да стане по-добър в това, което правиш, и да напреднеш в кариерата.

Ето някои препоръки, които може да следвате, с цел да бъдете сполучливи в това, което вършиме.

1. Никога не спирайте да учите

Едно от най-мощните неща за придвижване на кариерата ви – или при каквито и да било условия в този смисъл – е знанието. Никога не спирайте да учите. Това ще усъвършенства метода, по който мислите, и несъмнено, знанията ви. Едно от най-хубавите неща, които се случиха в тази пандемия, е онлайн образованието. Сега образованието стана по-достъпно от всеки път. Не би трябвало да има опрощение хората да не научават нови неща.

2. Работете върху задачите

Работата върху цели, които имат първо значение, е измежду най-хубавите препоръки, които всеки може да ви даде. Обърнете внимание на дилемите си и покажете на шефа си, че имате възторг за това, което вършиме. Ако заданието не е нещо, което ви вълнува, мотивирайте се с персонални задания за реализиране на цел.

Поставянето на цели провежда метода на мислене и прави дилемите по-управляеми за справяне.

3. Бъдете проведени

Използвайте персонална система за организация и бъдете проведени с ежедневните си задания. Това може да ви помогне да развиете положителни привички и да ви направи добре проведени. Ще се изненадате какъв брой повече можете да извършите, когато организирате ежедневния си график, вместо просто да вършиме неща в придвижване.



4. Бъдете екипен състезател

Не бъди лакомец. Всеки ще оцени човек, който работи добре дружно с други хора, а не някой, който работи самичък. Това е един от най-важните препоръки и препоръки, с цел да станете сполучлив водач в бъдеще.

Да бъдеш отборен състезател покачва уважението на хората към теб и в това време построява мощна мрежа и връзки с сътрудниците.

5. Оценете вашата мрежа

В допълнение към построяването на мрежа от хора, които можете да употребявате като връзки в бъдеще, е жизненоважно да ги цените.

6. Ценете здравето си

Преди всичко останало грижата за вашето здраве е едно от най-важните неща за прогрес в кариерата ви. Грижата за себе си също е от значително значение, с цел да вършиме всички неща, от които се нуждаете, с цел да напредвате в работата.

7. Фокусирайте се върху резултатите

Фокусирайте се върху резултатите, вместо да се фокусирате върху това какъв брой време ще отнеме всяка задача. Като пренебрегвате времето, ще можете да се концентрирайте върху качеството на работата, а не просто да мислите да я завършите.

8. Говорете

Изразете концепциите си и говорете. Изразяването на себе си е един от препоръките, които постоянно ще получите от всеки сполучлив експерт. Високото доверие значи, че повече хора ви слушат, което от своя страна може да ви направи по-надеждни.

9. Обратна връзка

Винаги приветствайте противоположната връзка и се възползвайте от тази опция, с цел да подобрите нещата и своите умения. Хората се учат от грешките и порастват от тях, с цел да развият своите умения.

10. Поддържайте добра работна нравственос

Добрата работна нравственос се признава от шефовете и ви основава страховит имидж.

11. Баланс сред работата и персоналния живот

Животът не е единствено работа. Трябва да балансирате работа, обучение и развлечение. Може да сте заети с работа, само че това не би трябвало да е опрощение да не се забавлявате. Ако имате занимание като колоездене, отделете един час дневно или няколко часа през уикенда, с цел да практикувате.

Същото е и с образованието. Винаги научавайте нови неща и в никакъв случай не спирайте да учите. С течение на времето към момента можете да отделите няколко часа дневно, с цел да научите нещо ново или по време на почивните си дни.

12. Бъдете уверени

Бъдете уверени, само че в това време бъдете смирени във всичко, което вършиме. Това е един от препоръките, които ще ви бъдат от изгода на всички места. Наличието на високо равнище на убеденост оказва помощ за повишение на информационните ви умения, а хората слушат повече уверени представители.

В същото време бъдете смирени и приемете, че не сте този, който знае всичко и в един миг можете да сгрешите.



13. Наслаждавайте се

Уверете се, че каквото и да вършиме, без значение дали е вашата мечтана работа или стъпка към мечтаната работа, постоянно се наслаждавайте на това, което вършиме. Като се наслаждавате на това, което вършиме, в никакъв случай няма да почувствате, че работите нито една минута и това ви дава убеденост да се справите по-добре в работата си.

14. Предизвикайте себе си

Кажете „ да “ на нещата, които ви плашат. Постоянно предизвиквайте себе си и си позволявайте да ставате по-добри и да научавате нови неща.

Предизвикването на себе си може да ви изненада с нещата, които не сте мислили, че можете да извършите.

15. Фокусирайте се върху мощните си страни

Съсредоточете се върху мощните си страни и използвайте това като преимущество, с цел да се възползвате от поставените задания.

В същото време можете да делегирате своите недостатъци на други хора, които са мощни в тази област, с цел да увеличите оптимално капацитета на вашия екип и хората към вас. Сътрудничеството прави дилемите по-управляеми и може да докара до по-добър резултат.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР