Да бъдеш необвързан на 30 е съвсем различна игра, в

...
Да бъдеш необвързан на 30 е съвсем различна игра, в
Коментари Харесай

Ето защо да бъдеш необвързан на 30 е страхотно!

Да бъдеш самостоятелен на 30 е напълно друга игра, в която вие сте победител. Всички някогашни и несполучливи опити не ви преследват, а вие сте чувствате свободни, пълноценни и щастливи. Като погледнете обратно, към любовния си живот на 20, се чувствате мощно обезпокоени. Когато сме на 20 вършим неточности, излизаме с несъответствуващи хора и се помиряваме с неща, с които не трябва да се помиряваме. Когато сме на 30 обаче нещата са по-различни. Вече връзката със себе си е най-важната. Да бъдеш самостоятелен на 30 си има своите преимущества. Ето кои са те:

1. Можете да съберете багажа си и да отидете където пожелаете

Има ли място, което постоянно сте желали да посетите? Има ли работа в непозната страна, която желаете да приемете? Тъй като няма кой да ви задържа, можете да отидете където пожелаете.

2. Можете да се учите от грешките на другите

Хората, от които можете да научите най-вече, са тези, които живеят напълно друг живот от вас. Можете да се обръщате към другари за съвет и да се учите от техните неточности.

3. Можете да се срещате с мъже по по-умен метод

Когато станете на 30, ще започнете да се чувствате по-спокойни. Няма да бързате толкоз доста. Няма да прескачате от една връзка в друга, като полудели. Ще разбрете какъв човек търсите и ще действате по-умно.

4. Можете да бъдете доста близки с приятелите си

Приятелите, които имаме на 30, към този момент не са приятели- те са семейство. Ако сте необвързани, имате повече време за приятелите си, а също по този начин и за фамилията си.

5. Можете да продължавате да израствате като човек

След като не губите силата си по натоварваща връзка, можете да вложите всичките си старания в себе си, с цел да се развивате и израствате. Можете да си намерите ново занимание или просто да вършиме нещата, които обичате.

6. Можете да пътувате сами

Можете да планирате соло пътувания, които могат да бъдат доста по-чести, защото са доста по-евтини, в сравнение с пътуванията за двама.

7. Можете да бъдете егоисти, по отношение на парите си

Можете да харчите парите си както пожелаете, без да се притеснявате, че би трябвало да се преценявате с някой различен.

8. Можете да работите за кариерата си

Любовта е нещо ужасно и си коства да бъде на напред във времето, преди кариерата, само че когато сте загърбили развиването си, поради несъответствуващ човек, не е доста прелестно. Ако сте необвързани, можете да се фокусирате върху работата си и да постигнете велики неща.

9. Можете да прекарвате уикендите си както пожелаете

Ако да останете в леглото през целия ден и да гледате обичания си сериал е нещото, което желаете да вършиме през уикенда, давайте. Няма да има кой да ви съди и да обърква проектите ви.

10. Можете да се наслаждавате на любовта, която имате за себе си

Това, че сте необвързани, не е мотив за горест. По-скоро, можете да се радвате на това, че имате повече обич за себе си.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР