Да бъдем алтернатива на това управление, което върна стария модел.

...
Да бъдем алтернатива на това управление, което върна стария модел.
Коментари Харесай

Нинова: Няма да допуснем промяна в Конституцията, която да смени националния празник

" Да бъдем опция на това ръководство, което върна остарелия модел. Ние останахме безапелационна съпротива и в този момент сме единствената опция в отбрана на българския народен интерес. Няма да допуснем смяна в Конституцията, която да смени националния ни празник, която да вкара двойно поданство за народни представители и министри и да заличи българската памет. Ще продължим да се борим за обществена страна, за правдивост и равни благоприятни условия за всички ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на Бузлуджа.

По думите ѝ е пристигнало време за решения и за избавление на България, народа и достолепието му.

" Левицата е единствената опция на актуалното ръководство. За тази една година арогантността, наглостта, измяната, родоотстъпничеството стигнаха до там, че взеха решение да предадат и продадат националния празник, националното достолепие и националните знаци на България. Имало е Руско-турска освободителна война и ето тук, зад нас, има един връх – Шипка, има един празник - 3 март ", добави Нинова.

Традиционният народен събор на левицата се организира под връх Бузлуджа. На него се събраха над 30 000 души от цялата страна. Премина под мотото " Бузлуджа за мир ".

Снимки: БГНЕС

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР