Д-р Веселин Милков е специалист по вътрешни болести и бъбречни

Д-р Веселин Милков е специалист по вътрешни болести и бъбречни ...

Д-р Веселин Милков с горещи съвети за хипертонията и бъбречната недостатъчност, които всеки трябва да прочете!.Д-р Веселин Милков е специалист по вътрешни болести и бъбречни заболявания. Семеен лекар с богат опит у нас и в чужбина. Извършва прегледи и системно наблюдение на хора с хронични оплаквания. Д-р Милков е работил в ЮАР-Йоханесбург, като консултант нефролог в различни учебни болници. Бил е завеждащ на Център по хемодиализа в Барагуанат-болница - най-голямата в Южното полукълбо според Книгата на Гинес. 

Специализира китайска медицина, като през 1999 г. получава степен доктор по китайска медицина. Работил е като семеен лекар и в Дъблин, както и спешна и семейна медицина в Международната медицинска компания в Близкия изток. От 3 години д-р Веселин Милков вече е в България. 

В какво се изразява профилактиката на хроничната бъбречна недостатъчност? Защо е важно ранното откриване и контролиране на хипертонията? Какво не достига в общуването между лекар и пациент? Защо е полезно конвенционалната и комплементарната медицина да работят заедно?

Oтговор на тези и още въпроси вижте в интервюто с д-р Веселин Милков на Zdrave.to

Източник: blitz.bg