Д-р Венцислав Станков е лекар, стоматолог и един от първите

...
Д-р Венцислав Станков е лекар, стоматолог и един от първите
Коментари Харесай

Български зъболекар със световно признание! Влезе в Топ 100 на най-добрите

 Д-р Венцислав Станков е доктор, стоматолог и един от първите 100 в света в своята област. Две български имена прочетохме за първи път в влиятелната ранглиста на Глобъл Съмит.  Имената на лекар Павел Кръстев, който живее и работи в Ню Йорк и на д-р Станков, с който се срещнахме в клиниката му в Пловдив, разказва Нова телевизия.

" Аз не одобрявам този факт, като персонално самопризнание за мен. Смятам, че това е огромен триумф за стоматологията в България. Едно огромно самопризнание за нашата специалност. Винаги ми се е коствало ужасно да мога да оказвам помощ на хората и да създавам. Винаги съм казвал, че съм роден ортодонт и това постоянно е било част от моята визия за живота ", споделя доктор Станков.

Зъболекарят е номиниран за оценката от собствен ирански сътрудник.

" Той се свърза с мен и предложи да ме номинира. Институтът има жури, което гласоподава. Допълнителни гласове дават и спечелилите от предходни години ", изяснява доктор Станков.

Мястото измежду първите 100 било изненада за него. Той не счита, че премията не е резултат от едно съответно достижение.

" За момента не виждам нещо, което би ме предиздвикало да напусна България. Според мен тези, които го вършат, постъпват по този начин тъй като в чужбина могат да им предложат нещо, което няма по какъв начин да имат тук, а не тъй като не обичат страната си ", добавя доктор Станков. 

 

" Усмивката е заричане за благополучие. Ако се опитате да си визиите един човек благополучен, вие най-вероятно ще си го визиите ухилен. Тези хора наподобяват по-красиви ", споделя Станков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР