Д-р Стилянова от Откраднат живот защитава от куп нападки актьора

...
Д-р Стилянова от Откраднат живот защитава от куп нападки актьора
Коментари Харесай

Д-р Стилянова брани Стоян Алексиев

Д-р Стилянова от „ Откраднат живот ” пази от куп нападки артиста Стоян Алексиев. Красивата актриса Ралица Паскалева застана зад сътрудника си, който бе отритнат от гилдията поради аферата си с младо гадже, научи HotArena .

През лятото папараци изловиха 66-годишния артист да си разменя интимни милувки с младата студентка от НАТФИЗ Ивана Бобойчева.

Скандалните фрагменти провокираха отвращение измежду почитателите на сериала, поради сериозната възрастова граница сред двамата и поради обстоятелството, че Алексиев е женен. Почитателите бяха скандализирани от държанието на артиста, както и обстоятелството, че си разрешава да парадира с връзката си по публични места–улиците на София, написа „ България през днешния ден ”.

Самият той се оправда за позите с Ивана, потвърждавайки, че двамата са взели участие в фотоси на нов филм. След това пък се появи версията, че са родственици.
Свидетели обаче настояват, че постоянно се появяват дружно по купони и не крият от никого, че са двойка.

Подкрепа обаче артистът откри в лицето на колежката си Ралица Паскалева.

„ Не дръзвам да осъждам никого и кой какво прави в персоналния си живот в никакъв случай не ме е засягало. Стоян Алексиев е извънреден експерт в работата си и правилен другар, което ми стига, с цел да го почитам и поддържам.

А и знаете–истината постоянно е някъде по средата. Оценявайте личността му поради това, което прави толкоз години наред за българското кино и спектакъл ”, предлага Ралица Паскалева в профила си в обществената мрежа.

Постът й бе съпроводен от фотография на Алексиев, който изигра доцент Генадиев в лекарския сериал, като на фотоса двамата са на операционната маса.
Хубавицата посочи, че почита Стоян Алексиев освен като сътрудник, а и като персона.

Ралица Паскалева не скри, че той й липсва с наличието си на снимачната площадка, откакто героят му бе погубен в края на последния сезон. Любопитно е, че специфични благодарности към актрисата насочва любовницата на Алексиев Ивана.

Актьорът е татко на три деца, също така се грижи за сина от първия брак на брачната половинка си Надежда–Венци. Самият той има три деца–син Александър Алексиев, който видяхме в сериала в „ Откраднат живот ” като лекар Василев и още две деца от първия си брак – артиста Цветан Алексиев, който още веднъж си партнира с него в сериала, както и цигуларката Елица Алексиева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР