Д-р Самер Ганум, началник на Отделението по ортопедия и травматология

...
Д-р Самер Ганум, началник на Отделението по ортопедия и травматология
Коментари Харесай

В „Уни Хоспитал“ се извършва ревизия на тазобедрена и коленн...

Д-р Самер Ганум, шеф на Отделението по ортопедия и травматология на МБАЛ „ Уни Хоспитал “ и екипът му в правят ревизионно ендопротезиране тазобедрена и коленна става. Специалистите изясняват, че изкуствената става действа обикновено към 15 години при близо 95% от пациентите, изключително в случай че интервенцията е била изпълнена на високо равнище, прецизно е спазван рехабилитационен режим и са изпълнявани лекарските препоръки.

Д-р Ганум показва, че проверка на става може да се наложи заради изхабяване на импланта, зараза на сменената става, неустойчивост на импланта, алергична реакция и други Д-р Ганум акцентира, че в случай че пациентите имат недоволства, би трябвало да посетят ортопед-травматолог, който прави промяна и проверка на стави.

„ В Отделението разполагаме с разнообразни типове стави от френски, американски, немски, швейцарски, български производители. В взаимозависимост от степента на болестта и положението на пациентите, интервенцията може да бъде осъществена посредством челен, непряк или заден достъп “, показва доктор Ганум.

Основните действия, които се правят в Отделението са:

· Ендопротезиране и проверка на огромни и дребни стави;

· Реконструктивна костно-ставна хирургия;

· Травматологични операции;

· Ортопедични операции;

· Хирургия и микрохирургия на ръка;

· Артроскопска хирургия.

За спомагателна информация: тел. 0357/88 581

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР