Д-р Регина Хатър, началник на Отделението по пластично-възстановителна и естетична

...
Д-р Регина Хатър, началник на Отделението по пластично-възстановителна и естетична
Коментари Харесай

Д-р Регина Хатър бе избрана за председател на Българската ас...

Д-р Регина Хатър, шеф на Отделението по пластично-възстановителна и естетична хирургия в МБАЛ „ Уни Хоспитал “, бе определена за ръководител на Българската асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия (БАПРЕХ). 

Д-р Хатър показа, че ще се бори за одобряването на Асоциацията като съществена организация, която подкрепя активността на пластичните хирурзи в страната, работейки в съдействие с институции като Българския лекарски съюз, Министерство на здравеопазването, Националната здравноосигурителна каса и пациентските организации. Част от  приоритетните задания ще бъдат оказване на подпомагане за повишение квалификацията на лекарите - специализанти, организирането на научни конгреси, реализирането на осведомителни акции за същността на пластично-възстановителните и естетични интервенции. 

Д-р Регина Хатър, дм е експерт по пластично-възстановителна и естетична хирургия с приета компетентност от Европейския ръб по пластична, реконструктивна и естетична хирургия EBOPRAS и е в неговия лист с доверени европейски експерти. Има приета компетентност по пластична хирургия и от Френския лицей по пластична хирургия C.F.C.P.R.E. (College Francais de Chirurgie Plastique, Reconstructrice et Esthetique), сертифициращ задгранични експерти и документ по микрохирургия. 

Д-р Хатър има научно-образователна степен „ лекар ” в региона на пластично-възстановителната и естетична медицина. Темата на дисертационния труд е в региона на регенеративната хирургия, а точно приложението на автоложната трансплантация на мастна тъкан (липофилинг). Автор е на голям брой изявления и годишно взе участие в български и интернационалните конференции. От 2019 година доктор Хатър оглавява и т.нар Breast Unit към МБАЛ „ Уни Хоспитал “ – център за сложно лекуване на болесттите на млечната жлеза, и прави оперативно лекуване на пациентки със злокачествени болести на гърдата, по едно и също време с едномоментна или отсрочена реорганизация.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР