Д-р Огнянова от хитовия сериал Откраднат живот става аватар, видя

...
Д-р Огнянова от хитовия сериал Откраднат живот става аватар, видя
Коментари Харесай

Д-р Огнянова става аватар

Д-р Огнянова от хитовия сериал „ Откраднат живот ” става аватар, видя HotArena. Актрисата Диана Димитрова, която завоюва сърцата на феновете с ролята си в бяла престилка, влиза в ново амплоа.

Красавицата потвърждава, че изкуството не познава граници и може да трансформира човек, освен от вътрешната страна, само че и извън. Тя потвърди това с новия си креативен план, в който се слива с картините си.

Буквално като хамелеон, написа „ България през днешния ден ”.

Този път Диана предизвика феновете си, като употребява тялото си за платно. Изрисувана по традициите на бодиарта, отдолу под четката на актрисата облиците оживяват върху самата нея.

Със синьо лице, осеяно с бели петна, Димитрова наподобява съвсем на воин от кино лентата „ Аватар ”. Диана театралничи в този си тип пред личните си платна в столична изложба.
Пред други свои графики тя припомня на Мистик от емблематичната поредност „ Х мен ”.

Проектът носи името „ Клетъчно разделяне ”, а картините на художничката са рисувани в продължение на 7 години.

Телевизионната звезда, която е еднообразно добра, както пред камерата, по този начин и пред статива, споделя, че изкуството в другите му форми е единственото и належащо изискване за съществуването й.

Любопитен е и фактът, че редица от картините на Диана радват децата от детската хирургия в „ Пирогов ”. Актрисата направи подаяние преди няколко месеца, като подари десетки приказни рисунки.

Те пък са част от илюстрациите за написаните от нея две детски книжки „ Историята за Малката магьосница, Драконовото зайче и Асо Купа ”, и „ Влад ”.

Всички сътрудници на актрисата окуражават нейните начинания и с боязън чакат следващия й креативен план.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР