Д-р Михаил Вулджев е роден през 1985 година в град

...
Д-р Михаил Вулджев е роден през 1985 година в град
Коментари Харесай

Д-р Михаил Вулджев: Човек трябва да се натоварва с мярка, но най-неразумното е да не се движим

Д-р Михаил Вулджев е роден през 1985 година в град Смолян. Завършил е Природо-математическата гимназия в родния си град, а през 2010 година медицина в МУ-София. От 2012 година специализира ортопедия и травматология, като е преподавал и в Медицинския лицей. Работил е в " Пирогов " и НКБ, а от 2019 г е шеф на отделението по ортопедия и травматология в столичната МБАЛ " Света София ".

Дали максимата " Движението е здраве " е вярна и какъв брой би трябвало да се натоварва един човек, даже в случай че страда от ставни болести, доктор Вулджев отговори на въпросите на Dir.bg

- Преди броени седмици бяхте отличен от Българския лекарски съюз на церемонията " Лекар на годината " в категорията " Ти си нашето бъдеще ". Има ли бъдеще за младите лекари в България?
- Очевидно има бъдеще. Ако един човек е първокласен и има предпочитание да работи, той може да се осъществя на всички места. Няма значение дали това е в България или някъде другаде. По-скоро това, което следя у хората, които се оплакват е, че те могат да се оплакват на всички места. Може би една концепция по-трудно е началото в България, самото пускане за младите лекари. Понеже в този момент и със специализациите е малко по-трудно и началното възнаграждение на специализантите в България е по-лошо, в сравнение с в чужбина.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР