Д-р Людмила Емилова е един от най-известните диетолози и специалисти

...
Д-р Людмила Емилова е един от най-известните диетолози и специалисти
Коментари Харесай

Безценен природен дар: Пригответе си прочутия меден сироп на д-р Емилова, по който полудяха всички

Д-р Людмила Емилова е един от най-известните диетолози и експерти по храненето у нас. Напоследък доста огромна известност придобива нейният меден сироп, който е скъп естествен подарък за бързо и трайно подсилване и възстановяване на работата на имунната ни система. Друг доста добър резултат сиропът има в борбата с грипове и настинки. Най-хубавото на медения сироп на доктор Емилова е, че можем да си го приготвим бързо и елементарно в домашни условия, оповестява zajenata.bg.
Ето по какъв начин става това.
Изцеждаме 1 чаена чаша свеж лимонен сок. Към него прибавяме 3 супени лъжици първокласен домакински пчелен мед. Разбъркваме сместа до цялостното й хомогенизиране. За задачата можем да я подгреем леко на водна баня, само че в това никога не трябва да става при висока температура, тъй като медът ще загуби множеството от лечебните си и потребни свойства.

КЪМ МЕДЕНИЯ СИРОП МОЖЕ ДА съдебна експертиза ДОБАВИ МАЛКО ВОДА. ИЗПИВА съдебна експертиза НА МАЛКИ ГЛЪТКИ ОКОЛО 30 МИНУТИ ПРЕДИ ХРАНЕНЕ.
Съветът на доктор Емилова е 30 минути преди хранене заран, обед и вечер да изпиваме и по една чаша сок от моркови, който също има потвърдени качества за стимулиране на имунната система, а също по този начин работи и като антиоксидант.
Чест сателит на настинките е остатъчната кашлица, която ни изтезава дни наред, даже и самото заболяване към този момент да е отшумяло. В сходни случаи доктор Емилова предлага следната примес. Разбиваме хубаво жълтъците на 2 яйца, като прибавяме 3 супени лъжици захар.
Приемаме по 1 супена лъжица от смеската заран и вечер преди хранене.

А ето и напитката на доктор Емилова за намаляване
За да я приготвим, ни трябват четири стръка целина, една краставица, 7-8 листа зеле, две ябълки, половин лимон и една лъжичка свеж джинджифил.
Самото подготвяне на напитката на доктор Емилова е доста елементарно и бързо. За задачата би трябвало да измием добре и да обелим всички посочени зеленчуци и плодове. След това ги слагаме в блендера, разрушаваме и здравословната и диетична напитка е към този момент подготвена изцяло.
Пийте от тази напитка два пъти дневно, най-малко 40 минути преди хранене. Хубавото при нея е, че с изключение на всичко друго, тя чудесно чисти организма ни от токсините и шлаките в него, както и мощно укрепва имунната система. А съдържа едвам 125 калории.

За да имате приемлив и дълготраен резултат от напитката на доктор Емилова, то се постарайте да я пиете по два пъти всеки ден, в продължение най-малко на месец или на месец и половина. После направете отмора от още един месец и при потребност, започнете приема й още веднъж. Желаем триумф на всички!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР