Д-р Любомир КановМОЧА не е паметник. Това е Кенотаф. Няма

...
Д-р Любомир КановМОЧА не е паметник. Това е Кенотаф. Няма
Коментари Харесай

Паметникът на окупатора е застинал в бронз образ на националното унижение

Д-р Любомир Канов

МОЧА не е монумент. Това е Кенотаф. Няма никакви руски бойци убити в България. Има убити руски диверсанти и сътрудници изпратени от Коминтерна за срутване на законната власт, повдигане на въстания, атентат против християнска черква, убийства и определяне на руска власт в България. 

Има окупация на страната от враждебна войска, против която България не е изпратила нито един боец и на която не е обявявала война. Загинали са от отравяне с метилов алкохол няколко солдата в Бургас и са били разстреляни за мародерство две-три дузини пияни орки, които са крали чаршафи за партенки, ракия и кокошки, изнасилвали са булки, дори са умъртвили при обир един стар български болшевик. 

Този монумент не е издигнат от народа, а е 

умислен от сътрудникът на Берия Васил Коларов, 

извънреден долен човек, предал в душегубките на Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР) мнозина интернационални комунисти, избягали в Москва след акциите си за определяне на руска власт из Европа. 

Построен е от другия сътрудник на Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР) Вълко Червенков след потушаването на Горянското придвижване против комунизма и против сталинистката колективизация. Никаква признателност не е изпитвал българският народ към своите болшевишки поробители. Изпитвал е 

боязън и омерзение,

 но е бил заставян с принуждение да показва 4 десетилетия пред Мавзолея на главния Московски прислужник Г. Димитров “радостта ” от робството си на датата, когато е изгубил свободата си. 

МОЧА е застинал в бронз облик на националното оскърбление. В лексиката на путинската наместница в България Митрофанова и на нейният личен език, това оборудване би трябвало да бъде не монумент, а ПОДХАЛИМ. 
Подхалим на Съюз на съветските социалистически републики. 
Означава 

Подлога на поробителя

Съветска, сталинистка, руско-имперска подлога. 
Знак че прислужниците и децата им в България, съветски подлоги и до през днешния ден в това число, изпитват признателност, че оня с вдигнатия Шпагин над цяла София ги брани и ги е сложил да господстват несправедливо над окупираната ни Родина с цялото им бездарие, тъпотия и измама.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР