Д-р Калоян Йорданов от областната болница във Велико Търново получи

...
Д-р Калоян Йорданов от областната болница във Велико Търново получи
Коментари Харесай

Лекар от Велико Търново удостоен с наградата „Ти си нашето бъдеще“ на БЛС

Д-р Калоян Йорданов от регионалната болница във Велико Търново получи премията „ Ти си нашето бъдеще “ на Българския лекарски съюз. Отличието му беше връчено по време на церемонията „ Лекар на годината “ в София от ръководителя на здравната комисия в Народното събрание доктор Даниела Дариткова.

Д-р Йорданов беше номиниран за влиятелната премия от сътрудниците си от Районната гилдия на Българския лекарски съюз във Велико Търново. Младият доктор работи към този момент три години в Отделението по ортопедия и травматология на МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов “, време за което съумя да завоюва доверието и признателността, както на своите сътрудници, по този начин и на пациентите. Тази година наградата „ Ти си нашето бъдеще “ получиха общо петима млади лекари от цялата страна.

По време на церемонията, на която участва и здравният министър Кирил Ананиев, началникът на Отделението по акушеро-гинекология, доцент доктор Светлозар Стойков беше награден с почетния знак на Българския лекарски съюз. Той беше и номинацията на великотърновските си сътрудници за „ Лекар на годината “, защото единствено за три години от както управлява АГ отделението на МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов “, бяха въведени и модерни способи за диагностика на някои патологични положения през време на бременността, които действително биха заплашили живота на плода, а под грижите на него и екипа му проплакаха рекорден брой бебета.
 leuar1  lekar2  lekar
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР