Д-р инж. Иван Митев е новият изпълнителен директор на Българската

...
Д-р инж. Иван Митев е новият изпълнителен директор на Българската
Коментари Харесай

Иван Митев е новият изпълнителен директор на Българската минно-геоложка камара

Д-р инж. Иван Митев е новият изпълнителен шеф на Българската минно-геоложка камара, оповестиха от браншовата организация.

Митев е магистър по инженерна геология и има докторантура в региона на подземното строителство. Към момента е основен помощник в Минно-геоложки университет "Св. Иван Рилски " в катедра "Подземно строителство ". Освен с преподавателска активност, професионалният му опит е обвързван с присъединяване в научно-изследователски колективи в посоки: "Проучване, рандеман и преправка на потребни изкопаеми " и "Архитектура, строителство и геодезия ". Притежава професионален опит като архитект и началник на проучвателно-проектантски колективи при правене на капиталови планове в областите "Подземно строителство ", "Геотехника ", "Строителството на здания и уреди " и "Енергийна успеваемост.

Българската минно-геоложка камара е браншова организация, която сплотява 100 сдружения и организации от осем подбранша: "Добив на железни потребни изкопаеми ", "Добив на неметални потребни изкопаеми - индустриални материали ", "Добив на петрол и природен газ ", "Въгледобив /твърди горива/ ", "Добив на инертни и строителни материали ", "Добив на скалнооблицовъчни материали ", "Геология ", "Обслужващи сектора действия - просвета, инженеринг, минно строителство, търговия и други ". Членовете на БМГК образуват близо 5 % от брутния вътрешен артикул на страната, работни места за 30 хиляди души и посредством други, свързани с тях действия, на още 120 хиляди души.

Една от централните начинания, които БМГК ще провежда през май, е Европейският минен бизнес конгрес - събитие, което концентрира трендовете в минната промишленост на европейско и национално ниво. Тази година форумът се организира като част от събитията включени в председателството на България на Съвета на Европа
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР