Д-р Галя Стилянова от Откраднат живот“ не спира да работи,

...
Д-р Галя Стилянова от Откраднат живот“ не спира да работи,
Коментари Харесай

Д-р Стилянова от Откраднат живот показа бременно коремче

Д-р Галя Стилянова от „ Откраднат живот “ не стопира да работи, въпреки да е в напреднала бременност, разбра HotArena.

Ралица Паскалева, както е същинското име на актрисата, играеща съвършено ролята си на гинеколог в лекарската ТВ сага, реши да си щракне селфи пред огледалото. Красавицата у дома залага на комфортния спортен екип, който в действителност е специфичен, защото е с българския байрак и цифрата 13 – номерът, с който играе половинката й - волейболистът Теодор Салпаров. Благодарение на фотото почитателите й съумяха да зърнат наедрялото й коремче.

През март месец Ралица разгласи обществено, че е бременна и че знае пола, само че желае да го резервира в загадка. Нейни фенове във Facebook са уверени, че бебчето ще бъде момче. Очаква се актрисата да роди през лятото, само че по кое време тъкмо – не е известно, защото тя не пожела да показа.

И въпреки че най-топлият сезон идва напълно скоро, Паскалева се усеща повече от добре и продължава да работи на снимачната площадка. Миналият месец с половинката й Салпаров даже са си организирали круиз до Египет, откъдето екранната доктор Стилянова също се похвали със слънчеви фрагменти.

Освен в корема, брюнетката не е наддала и грам. Краката й са все по този начин съвършено слаби. /:d,r[d=/h
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР