Д-р Доган предпостави изключително важната ролята на ДПС като национално

...
Д-р Доган предпостави изключително важната ролята на ДПС като национално
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Д-р Доган предпостави изключително важната ролята на ДПС

„ Д-р Доган предпостави извънредно значимата ролята на Движение за права и свободи като национално виновна българска партия, която разчита безпогрешно знаците на провокациите на актуалния свят. Движение за права и свободи има самочувствието да осъществя задачите си на европейско, национално и локално равнище ”. Това съобщи евродепутатът Илхан Кючюк в отчет пред XI-ата Национална конференция на Движение за права и свободи.

„ Д-р Доган начерта реалистична картина на проблемите и трендовете за развиване на модерния свят, която е настояща и се развива и в наши дни и слага извънредно високи условия към политическите партии, тяхното позициониране, отговорност и развиване “, съобщи още Кючюк и продължи уточнявайки, че Доган е предпоставил извънредно значимата роля на Движението за права и свободи като лидираща българска национално виновна партия, която разчита безпогрешно знаците в лъкатушното развиване на актуалния свят, има потенциала да предлага национално виновна политика и тактика за напредък и развиване на България.

„ Днес цялото българско общество, политическите ни сътрудници, съперниците ни, прилежащите ни страни, Либералният интернационал, Партията на европейските либерали АЛДЕ и Групата „ Обнови Европа “ в Екологичен потенциал чакат разбора, посланията и решенията на Националната конференция на Движение за права и свободи. Това е отговорност, която Движение за права и свободи поема с ясното схващане за своята роля в развиването на България и за приноса ни за развиването на демократичната концепция в Европа и света “, разяснява Кючюк.

Той акцентира, че в актуалния многополюсен свят всяка политическа групировка би трябвало да проучва и разбере динамичността и трендовете в неговото развиване, в случай че желае да построява съответни на средата политики, с небосвод за политическо дългоденствие, резистентност и гъвкави решения.

„ Подрежда се новият международен ред с ново софтуерно и ресурсно преструктуриране, политическо позициониране и модерното схващане за ролята и мястото на индивида с неговите права и полезности. Създадена в отговор на упованията на хората за правдивост и отбрана на правата им, развивана визионерски и насочена към бъдещето посредством гарантиране на разцвет, права и свободи, Движение за права и свободи естествено взе участие в този преход и намира пълноценното си място в този нов ред ”, безапелационен е евродепутатът, след което посочи, че в този преход за тях най-съществен е индивидът – жител на света, на Европа, на България.

Кючюк разяснява, че Движение за права и свободи е сложило технологиите, чистата сила и водородната промишленост в центъра на своята политика още преди Европейски Съюз да дефинира задачите на зеления преход.

„ Те са в сърцето и на нашата визия за ускорено развиване на България “, добави Илхан Кючюк.

Според него голямо предизвикателство пред Европейски Съюз остава гарантирането на продоволствената сигурност.

„ Обезпокоителни са митингите на фермерите в цяла Европа, за които реформираната Обща селскостопанска политика е прекомерно амбициозна и бюрократична. Екологичните ограничения основават чувството измежду земеделците, че Европа изоставя своите производители на храна - чувство, което задълбочава рисковата антиевропейска наклонност. Отново ще повторим – решението е в разговора, в близостта до земеделските производители и виновните уравновесени решения “, безапелационен е евродепутатът.

Той напомни всички рецесии, пред които е изправена страната - демографската рецесия, компликациите пред сигурността, потребността от вложения и ускорено икономическо развиване, потребността от това България да бъде водач на Балканите и фактор в Европейски Съюз.

„ За Движение за права и свободи тези провокации значат - Ново начало! Ние, Движение за права и свободи, с нашата подготвеност, организационна конструкция и високи упоритости сме подготвени за него! “, добави евродепутатът Илхан Кючюк пред XI-та Национална конференция на Движение за права и свободи.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР