Д. Марсел, изследвал останките в Розуел: Не е направено от

...
Д. Марсел, изследвал останките в Розуел: Не е направено от
Коментари Харесай

Истината: Д. Марсел, изследвал останките в Розуел: `Не е направено от човешки ръце!`

Д. Марсел, изследвал останките в Розуел: „ Не е направено от човешки ръце! “Какво в действителност се случи в Розуел? Спекулациите по тематиката не стопират и до през днешния ден. Прикрива ли се истината години наред и принуждават ли се хора да лъжат? (HiddenTruth.site)Човекът, който е изследвал фамозните остатъци от 1947 година в Ню Мексико, твърди, че е разкрил „ неразрушими остатъци, които не са направени от човешка ръка “. Той написа това в персоналния си дневник, който се разгласява за първи път.От мнозина, най-запомнящото се събитие от 1947 година в историята се счита мистериозния случай в Розуел (The Roswell UFO incident), Ню Мексико, Съединени американски щати. За необятната общност всичко стартира, когато на 8 юли 1947 година локалният вестник Roswell Daily Record разгласява публикация на първата си страница за рухването на „ летяща паница “ и преместването на останките й на територията на военно летище.Това известие е направено от Джеси Марсел-старши, за който се оповестява, че е първият дошъл на мястото на злополуката, а по-късно е управлявал следствието по случая. Той незабавно допуска, че отломките принадлежат на „ извънземно транспортно средство “.

 1 1 600x428 - Истината: Д. Марсел, изследвал останките в Розуел: `Не е направено от човешки ръце!`
Едва след публикуването на публикацията, когато информацията за злополуката на НЛО се популяризира задоволително необятно, Пентагонът афишира, че авариралият обект е „ единствено остатъци от боен метеорологичен балон “.
Американските военновъздушни сили декларират, че метеорологичният балон е част от въздушната система на строго секретния Project Mogul, основана от Университета в Колумбия, Университета в Ню Йорк и Океанографския институт Уудс Хол (Woods Hole), който е предопределен да търси в атмосферата слаби трептения от детонации с нуклеарни опити.Марсел-старши умира на 24 юни 1986 година, само че историята му продължава с внуците му – Джеси Марсел III и Джон Марсел. Те настояват пред публицисти, че дядо им в никакъв случай не се е съмнявал в коректността на версията си и в никакъв случай не е променял показанията си за това, което е видял в оня ден.Джеси Марсел III споделя: “Решиха да го създадат изкупителна жертва … Заповядаха да се отхвърли това, което той в действителност е намерил на мястото на злополуката.Той е бил началник на разследващата организация в Розуел, Ню Мексико и е изпълнявал заповеди от висшите управляващи. Всъщност, той е бил в центъра на тази история и в основата на конспирацията и теорията за прикриване. ”

 2 1 476x600 - Истината: Д. Марсел, изследвал останките в Розуел: `Не е направено от човешки ръце!`
Единственото материално доказателство, което е избавено от погледа на управляващите, че Джеси Марсел-старши е прав, е неговият дневник. За него се приказва за първи път обществено на 12 декември 2020 година в телевизионния филм за Розуел „ Първият очевидец “ на History Channel.Джеси Марсел III споделя: “Дневникът мина от дядо в ръцете на татко ни и в този момент ние го пазим. Вътре можете да намерите доста странни думи, които опровергават това по какъв начин е представян дядо ни и какво е мислел. ”Четете още: Бивш началник на Израелската галактическа стратегия: Извънземните са в контакт със САЩБившият офицер от Централно разузнавателно управление на САЩ – Бен Смит, също взе участие в фотосите на документалния филм и разкрива, че персонално е видал записите в дневника на Марсел. Според него, тези записи могат да бъдат положително следене по какъв начин се е трансформирало психическото положение на Марсел-старши заради този случай.Той споделя:„ Всъщност, в дневника има някои неразбираеми изречения, само че те биха могли да бъдат скришен код. “Смит беседва с потомците на Марсел, с негови близки другари, а също и с поданици на Розуел, които живеят там по времето, когато НЛО катастрофира.Смит преглежда хипотетичното място на злополуката и стига до заключението, че не е сигурен дали формалната версия с метеорологичния балон е вярна.Той споделя: “Марсел беше интелигентен и кадърен офицер! Той знаеше цената и значимостта на тайните. Защо прави толкоз мощно изказване и го задържа толкоз дълго? ”„ Парчета “ от авариралото НЛО са открити от Мак Бразел, който води там овцете си на паша. Той вижда, че странни части метал и парчета са разпръснати по земята, покрай ранчото Фостър.Марсел написа в своя дневник: “Тези странни части фолио не могат да бъдат изрязани, изгорени и даже огънати. А има и фрагменти с неразбираеми знаци.

 3 1 600x383 - Истината: Д. Марсел, изследвал останките в Розуел: `Не е направено от човешки ръце!`
Бразел откри това място заради обстоятелството, че стадото му овце отхвърли да прекоси това поле, с цел да стигне до източника на вода. Дори животните схванаха какво е в действителност и не желаеха да се приближат до него. ”Тогава, останките попадат в ръцете на Марсел и той ги изследва, стигайки до заключението, че те „ не са направени от човешка ръка “. Марсел, който е деен пушач, постоянно носи запалка със себе си. Той я извадил и се опитал да възпламени парче от отломките или да го разтопи, само че не съумява.След това, останките са отнесени във военната база в Розуел, където Марсел и сътрудниците му не престават опитите да разпознаят какъв материал е това и от какво е конструиран обектът. В дневника си, Марсел разказва, че се е опитал да пробие парче отломка с бормашина, само че накрайника се счупил при натиска.Марсел разказва:„ Парчетата “фолио ” са доста леки, само че здрави. Някои от тях са гравирани с „ извънземни букви “, а с изключение на „ фолиото “ има и елементи, направени от метал и някакъв тип пластмаса, плюс „ километри “ от оптични нишки. “

 4 587x600 - Истината: Д. Марсел, изследвал останките в Розуел: `Не е направено от човешки ръце!`
Джон Марсел споделя:„ Той написа, че има фибростъкло и оптични нишки, които могат да бъдат остатъци от компютри. “Марсел-старши написа, че персонално не е виждал живи същества на мястото на злополуката, само че загатва, че е чувал, че има такива, и че едно от тях в действителност е намерено живо.Според внуците на Марсел, върху него е бил извършен доста мощен напън. И макар, че грубо е бил заставен да излъже за проучванията си, той е съумял да скрие дневника си с истината.До гибелта си Марсел има вяра, че „ бях на точното място, в точното време, видях и разбрах всичко “.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР