Д ецата в детските градини не могат да носят маски.

...
Д ецата в детските градини не могат да носят маски.
Коментари Харесай

Ще носят ли маски децата в детските градини

Д ецата в детските градини не могат да носят маски. Това мнение е изразил заместник-кметът на Столична община по културата, образованието, младежта и спорта Мирослав Боршош.

Това е станало по отношение на приемането на насоки за работа в изискванията на COVID-19 за образователната 2021/22 година и пускане работата на детските градини на 1 септември.



Позицията на Боршош е разисквана и подкрепена от работодателските организации в системата на предучилищното и учебното обучение, както и от наставнически организации.



Според тях дневният режим на децата в детските градини е кондензиран с разнообразни действия, обстановки и интензивности като хранене, игри и следобедния сън, при които носенето на защитни маски е невероятно и неефективно.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Вървят арменец и евреин в пустинята. Евреинът намерил торба със злато. - Хайде да разделяме - споделил арменецът. - Аз я видях, за мен е!… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниГърция вкарва и спомагателен тест за ковид за идващите от БългарияДанните демонстрират нарастване на позвъняванията с 19 % спрямо предишни годиниКакво обявиха Стефан Янев и Николай Денков при визитата си в Медицинския университет в СофияХитови български сериали, рисков риалити формат, впечатляващи шоу стратегии и обичани излъчвания чакат феновете от септемвриПрезидентът на БФС бе привикан на разпит във връзка със сигнал на футболиста Димитър БербатовКорнелия Нинова уточни, че президентът им е връчил третия мандат и напъните им са в две направления, както за държавно управление, по този начин и за реализиране на единодушие по актуализацията на бюджетаПоследният ни съотечественик, потърси подпомагане, към този момент е на несъмнено мястоМного от тях са децаЕто какво се споделя още в одита:СЗО: Учителите би трябвало да бъдат предпочитана група за имунизиране против COVID-19Всичко е готово за следващ опит за стартиране в експлоатацияCOVID документ за чиновници и гости и още:Айда връхлетя Съединени американски щати на 16-ата годишнина от урагана КатринаКакво описа момичето в интервюТялото му е извадено от плажуващиКомпактен, със сменяща се батерия и цена до 15 000 евро: наподобява положително решение за предстоящ електрически автопарк.От мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР