Cupra Terramar ще ви накара да се влюбите само за

...
Cupra Terramar ще ви накара да се влюбите само за
Коментари Харесай

Cupra Design – eмоциите ви грабват веднага

Cupra Terramar ще ви накара да се влюбите единствено за седем секунди. Дизайншефът на Cupra Хорхе Диез разкрива по какъв начин ще наподобява бъдещият дизайн на марката и по какъв начин той би трябвало да буди страсти.

Влюбваш се със сърцето си - най-малко това е всеобщото мнение. Но това не е напълно правилно. Всъщност това е развой, който стартира в мозъка. Когато се влюбим, субстанции като допамин, окситоцин и адреналин се освобождават за секунди.

„ Крайната ни цел е хората да се влюбят в нашите коли и ние да създадем неповторими преживявания. Не е наложително да се харесаме на всички, само че желаеме тези, които привличаме, да се влюбят до уши в нашите коли “ - акцентира Диез - „ Бъдещият дизайн на Cupra се характеризира със мощен темперамент, който се отразява във формите и пропорциите на моделите. “

„ Решителността е доста значима в бъдещите модели. Една от областите, където тя е ясно явна, е предната част на автомобила, където сме издълбали черти, сходни на акула, които му придават личен темперамент “ - споделя Диез.

Друга значима смяна в бъдещите модели са триъгълните фарове, които придават нов образ на Cupra и разрешават непосредствено идентифициране на моделите. Изразените линии в профил на транспортните средства имат за цел да покажат желанието за придвижване напред.

„ Това дава на нашите коли чувство за придвижване, даже когато са неподвижни “ - споделя Диез - „ Устойчивостта също е основна част от новия интериор. Използват се рециклирани материали, а новите техники като параметричен дизайн и 3D щемпел придават на колите несравним темперамент и усещане за високо качество. “

Диез е уверен, че технологията и устойчивостта ще вървят ръка за ръка за генериране на мощни и незабавни страсти от типа на колите.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР