Cupra пуска специален модел на своя електрическа кола - Born

...
Cupra пуска специален модел на своя електрическа кола - Born
Коментари Харесай

Cupra Born с нов вариант „Edition Dynamic“

Cupra пуска специфичен модел на своя електрическа кола - Born " Edition Dynamic ", който към този момент може да бъде поръчан за всички налични акумулатори и версии с мощ с ценово преимущество от 2750 евро. Доставя се общоприетоо с пакета Dinamica в Granite Grey - предлага се и в Aurora Blue при поискване - и, наред с други неща, с блестящи 19-инчови джанти от лека сплав.

Страничните стъкла на втория ред седалки и задното стъкло са тонирани. Винаги на борда са спортните седалки Cupra с функционалност за масаж, направени от веган, рециклиран микрофибър в Granite Grey с лумбална опора и ръчно разтегателна опора за бедрата на първия ред седалки. Седалките са с отопление и електрическо контролиране.

Стандартното съоръжение на Cupra Born “Edition Dynamic ” включва и Pilot M Pack. Той съдържа навигационна система с 12-инчов пъстър сензорен екран и различаване на пътни знаци, както и камера за заден ход.

Версията със 150 кВт/204 к.с. на Cupra Born “Edition Dynamic ” с потенциал на батерията 58 кВтч коства 42 140 евро. По-мощната версия със 170 кВт/231 к.с. и 58 кВтч потенциал на батерията2 се предлага за 43 220 евро. Cupra Born “Edition Dynamic ” със 170 кВт/231 к.с. и потенциал на батерията 77 кВтч коства 49 020 евро.

Tech M Pack също е включен като стандарт за двата по-мощни разновидността. Той включва, наред с други неща, осветени вдлъбнатини на външните дръжки на вратите начело, функционалността Car2X, системата за заключване и пускане без ключ „ Kessy advanced “, както и безжичната станция за зареждане на смарт телефони Wireless Charger.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР