CUPRA обяви, че от третото тримесечие на 2023 година, моделът

...
CUPRA обяви, че от третото тримесечие на 2023 година, моделът
Коментари Харесай

CUPRA Ateca с две нови двигателни версии

CUPRA разгласи, че от третото тримесечие на 2023 година, моделът Ateca ще бъде разполагаем в две нови бензинови двигателни версии.

Двулитровата бензинова TSI трансформация на компактния SUV модела CUPRA Ateca с 300 конски сили, ще получи развиване под формата на двете нови версии със 150 (1.5 TSI) и 190 (2.0 TSI) конски сили, разширявайки доста опциите за избор пред потребителите.

Двете нови модификации на CUPRA Ateca ще бъдат изпълнени със седемстепенна роботизирана предавателна кутия, като по-мощната от тях ще бъде оборудвана и със система за задвижване на четирите колела 4Drive.

" И двата двигателя- 1.5 TSI 150 конски сили (110kW) и 2.0 TSI 190 конски сили (140kW), са създадени, с цел да дават отговор на динамичните условия на CUPRA, а подписът на марката е удължен в екстериорния и интериорния дизайн, и вариантите за съоръжение, добавяйки още повече избор и стойност за своите клиенти ", афишират от CUPRA.

Новости при CUPRA Ateca за тази година има и във връзка с дизайна и оборудването, като главните промени са свързани с осъществяването на задния дифузьор, новите CUPRA Bucket спортни седалки, новият волан, нови вложки по панелите на вратите и характерен меден тегел.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР