CUPRA обяви, че компанията е подписала тригодишно стартегическо партньорство с школата за

...
CUPRA обяви, че компанията е подписала
тригодишно стартегическо партньорство с
школата за
Коментари Харесай

CUPRA и VR46 на Валентино Роси със стратегическо партньорство

CUPRA разгласи, че компанията е подписала тригодишно стартегическо партньорство с школата за състезатели VR46 на легендата на мотоциклетния спорт Валентино Роси.

От CUPRA споделят, че с новото споразумение с VR46, на която автомобилната марка ще бъде формален авто партньор през идващите години, компанията демонстрира своята отдаденост към новото потомство гении, както и към младежката потребителска група.

"Сътрудничеството с VR46 Riders Academy представлява комбинирането на два свят, които споделят общ спортен дух и страст към моторспорта ", коментира Антонио Лабате, шеф Стратегии, Бизнес развиване и Операции на Cupra.

За потребностите на активността си, VR46 Riders Academy ще може да рачита на няколко представителя на първата напълно вътрешна разработка на CUPRA, а точно моделът .

CUPRA Formentor се предлага в няколко модификации, в това число топ-предложението с двулитров TSI двигател с 310 конски сили и 400 Нм и зареждаев plug-in хибрид с 1.4-литров TSI със 150 конски сили, електромотор със 115 конски сили и батерия с потенциал от 13 kWh (50 километра в чист електрически режим).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР