Cupra и Abt Sportsline си пасват отлично! Как се стигна

...
Cupra и Abt Sportsline си пасват отлично! Как се стигна
Коментари Харесай

Cupra и Abt - една спортна симбиоза

Cupra и Abt Sportsline си пасват чудесно! Как се стигна до съдействието, какво мислят двамата сътрудници един за различен и какво чакат от най-новия взаимен план в Световния шампионат на ABB FIA Formula E описват Александър Бук, началник продажби в Seat Deutschland GmbH, Йоханес Флек, виновен, приказва за артикули, обмисляне и тактика в Seat Deutschland GmbH и Ханс-Юрген Абт, ръководещ сътрудник на Abt Sportsline GmbH.

Ханс-Юрген Абт: Това стартира още през 90-те години със Seat Sport. Още тогава предлагахме усъвършенствания на продуктивността и съставни елементи на шасито. Никога не сме губили контакт и когато Cupra беше учредена като самостоятелна марка, нашата огромна цел беше да бъдем част от нея. Убедени сме, че Cupra уцели идеално ритъмът на времето.

Александър Бук: Мога да ви потвърдя това с няколко обстоятелството - единствено с Cupra в този момент имаме пазарен дял от към два % - и това след по-малко от пет години. През 2022 година бяхме измежду най-бързо разрастващите се марки в Германия. Има и пояснение за бързия триумф. Неконвенционалността сигурно е решаваща точка - това се отнася за дизайна, съотношението цена-качество и главния метод на живот. Всеки, който кара Cupra, е част от „ племето “ Cupra Tribe, обича провокациите и е всичко друго, само че не и мейнстрийм. Марката Cupra има капацитет сама по себе си, съчетана с покритие Abt – тази композиция е непобедима. Освен това съдействието е доста прелестно и доста занимателно: както в моторния спорт, работим като екип. Хората вършат разликата, ние обсъждаме на равнището на очите и се отнасяме правилно един към различен. Всичко става бързо, прагматично и неусложнено.

Ханс-Юрген Абт: Мога единствено да потвърдя само че и още нещо - ние придаваме на към този момент спортните коли самостоятелен щрих. С нашите обичаи, ние имаме богат опит в довършителния бранш. Марката Abt добавя съвършено пакета Cupra. Партньорството се разви чудесно - на и отвън пистата.

Йоханес Флек: Говорейки за спортната писта - моторните спортове са значим мост сред Abt и Cupra. Cupra го има в своето ДНК. А Abt значи моторен спорт par excellence. Тази меродавност и история са значима част и укрепват съдействието. Abt е един от безспорните пионери на електро мобилноста и по тази причина през цялото време сме с екипа на Abt Cupra XE в Extreme E, който беше учреден през 2020 година, спортната серия за изцяло електрически офроуд SUV.

Йоханес Флек: Вълнуващият въпрос е какво ще бъде допустимо в бъдеще с нашите електрически модели като Cupra Born, Cupra Tavascan или Cupra UrbanRebel. Опитът от Formula E и Extreme E на тунингарите сигурно е потребен.

Ханс-Юрген Абт: Абсолютно вярно, нашето мото е - От спортната писта до пътя. Ние интегрираме тези прекарвания в колите. И несъмнено, ние също се занимаваме с рационализиране на електрически транспортни средства. Звук, светлина, оптични оптимизации, има задоволително капацитет. Електрическите транспортни средства към този момент са доста привлекателни във връзка с продуктивността. Но всяко транспортно средство постоянно може да бъде направено малко по-спортно.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР