COVID погуби певеца Ангел. Изпълнителят умира в неделя от коронавирус

...
COVID погуби певеца Ангел. Изпълнителят умира в неделя от коронавирус
Коментари Харесай

COVID погуби фолк певеца Ангел на 35! Остави дете сираче

COV ID погуби артиста Ангел . Изпълнителят умира в неделя от ковид в столичната болница ИСУЛ. Новината бе доказана за вестника от пресцентъра на лечебното заведение.

35-годишният Ангел се разболява преди повече от 10 дни. Температурата му не спадала. Приет е в болница. След направени проучвания се оказва, че е с пневмония. Състоянието му леко се подобрявало. Вече не кашлял доста. Teмпepaтypaтa спадала. Но все пак се наложило да бъде изместен в ИСУЛ. Ангел оставя жена и дете.

Певецът стана родител в края на предходната година. Неговата половинка Христина Пейкова го подарява с правоприемник.

„ Сърцето ми ce къса “ , разкри неговият добър другар Илиян. „ Не мога да допускам, че е истина. Познавам го още когато бе дете. Пеех по кръчмите, а той идваше при мен. Много хубаво момче беше. Мир на праха му “, показа Илиян, който научи новината за кончината от вестника.

Ангел бе един от многото реализатори, които са срещу ограниченията. „ Как ще обясниш на детето или на фамилията си, че от на следващия ден няма да имаш работа и няма да има какво да им сложиш на масата? Как едни може да работят, други - не?! Всички се храним всеки ден “, сподели в последното си изявление за „ България Днес “ артистът и добави: ,,Стояхме 8 месеца без работа и бяхме длъжни да се оправяме, без никой да се поинтересува по какъв начин преживявахме. После едвам работихме 3 месеца и в този момент още веднъж без работа. Как не ви е позор?! Ако затваряте, затваряйте за всички! Тогава да забележим всички, на които им пречи нашият бизнес и възнаграждения, какво ще вършат. Ако вашите деца няма какво да ядат, нямате какво да им дадете, нямате с какво да си платите сметките... какво ще стане тогава “.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР