COVID-19 докарал до кома един от знаковите бодигардове на Тодор

...
COVID-19 докарал до кома един от знаковите бодигардове на Тодор
Коментари Харесай

Знаков бодигард на Тодор Живков в жестока битка с COVID-19

COVID-19 докарал до кома един от знаковите телохранители на Тодор Живков – Борислав Даскалов. Здравенякът съвсем месец се борил за живота си в болница поради подлата болест. Китайският вирус го връхлетял през март, само че се стигнало до жестоки затруднения, които принудили медиците да слагат Даскалов в медикаментозна кома, тъй като положението му било сериозно. Преди това пък бил на командно дишане поради дефицита на О2, предава " Ретро ".

" След жестоката борба на живот и гибел в Правителствена болница с този палач на мало и огромно – COVID-19, желая от цялото си сърце и душа, със сълзи на очи да изкажа моето голямо благодаря за молитвите и ежедневната поддръжка към мен! Благодаря за всичко, което ме окуражи и ме направи мощен, че имам такива хора и са до мен. Бог да благослови всеки ваш дом, семейство, деца, близки, родственици и другари! Бог да бди постоянно над вас за вашето великодушие и състрадателност “, написа Боби във Facebook.

Възстановяването на охранителя на Тодор Живков продължава и в този момент. Той дава кураж и на всички, които сега се борят с ковид.

" Аз в болничното заведение нито един път, нито за момент не съм помислил да кажа на майка, щерка или който и да било: дъще, подготвяй се за заравяне, а не за дълги години да сме дружно. Нито един път не си зададох въпроса по какъв начин желая да ме погребат, посредством кремация или обикновено заравяне, тъй като точно вярата ми и жаждата ми за живот са били над всичко и над всеки. Така че с вяра за смяна и по-добро би трябвало да се будим и да заспиваме! “, безапелационен е Даскалов.

Гардът на Живков изкарва седем години в именитото " Управление за сигурност и защита “ (УБО), един до друг с някогашния Първи. Той е измежду най-големите ни каратисти. Миналото лято претърпя огромна промяна и отслабна от 105 до 84 кг. От 1992 година има личен бизнес. Прави и кариера в политиката и три мандата е общински консултант в Пазарджик.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР