Cosmo the Spacedog! Това е героят, в чиято роля ще

...
Cosmo the Spacedog! Това е героят, в чиято роля ще
Коментари Харесай

Забавен, силен и много мил: Ето кой супергерой ще бъде Мария Бакалова в "Пазителите на галактиката"

Cosmo the Spacedog! Това е героят, в чиято роля ще влезе актрисата Мария Бакалова в третата част на " Пазителите на галактиката ". 

Това стана ясно по време на Comic Con в Сан Диего, където Мария дефинира присъединяване си в продукцията като вълнуваща. Българката показа, че се усеща даже малко нервна от това, че е част от вселената на Marvel. " За мен няма по-голяма чест от това да съм част от вселената на Марвел ", разкри Мария Бакалова и добави, че е почувствала екипа на продукцията като свое второ семейство.

" Много се надявам и хората да харесат моя воин ", съобщи българката. " Имам възприятието, че върша нещо свястно и се надявам да харесате Космо, тъй като тя ще ви донесе доста смях и обич, както и малко мощ ". 

Виж още: Андрю Тейт: от кикбоксьор до скандална интернет личност 

По време на Comic Con стана ясно, че Мария Бакалова не просто ще озвучава кучето супер воин, само че и ще я забележим на огромния екран. 

Това няма да бъде дебют на героя на Мария. Cosmo the Spacedog се появи и във втората част на " Пазителите на галактиката ", както и в епизод на сериала What Is...? на Disney+.

На въпросния Comic Con беше показан и филмовия откъс, и логото на новите Пазители. Стана ясно и по кое време ще бъде в кината - 5 май 2023 г. 

Изображение: https://www.instagram.com/mariabakalovaofficial/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР