© Shutterstock ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕНашият предателС това заглавие Project syndicate

...
© Shutterstock ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕНашият предателС това заглавие Project syndicate
Коментари Харесай

4+1 | За силата на позитивните хора и 10-те правила за успеха на Илън Мъск

© Shutterstock ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

" Нашият изменник "

С това заглавие Project syndicate събира няколко текста за резултатите от политиката на Доналд Тръмп. По тематиката за бъдещето на НАТО да вземем за пример разсъждава някогашният шведски външен министър Карл Билд, а за европейската защита - тогавашният началник на НАТО Хавиер Солана. Вижте текстовете тук.

Защо е значимо да си заобиколен от положителни хора

Разбира се, всички знаят, че е по-приятно към теб да има позитивна сила. Оказва се обаче, че това е даже по-важно, в сравнение с сме подозирали. Според проучвания, представени от New York Times, хората, с които сме заобиколени могат да въздействат на здравето и по-специално на наднорменото тегло, или тревогата. Вижте повече тук.

Лошата работа разболява

...И до момента в който сме на здравна вълна, ето още един съвет, този път от Economist. Журналистите там обръщат внимание на книга от преподавателя в Станфордския университет Джефри Пфефър, който дълго време изследва резултатите от натоварения работен цикъл върху здравето и продължителността на живота. Изводът му не е изключително неочакван - когато не е ръководена вярно работата може да разболее хората и да редуцира живота им. Новото е, че през последните години, най-малко в Съединени американски щати, ситуацията става все по-лошо. Прочетете тук.

10 правила за триумфа на Илън Мъск

Окей, Мъск от време на време може да е доста провокиращ, може да извършва относително дребна част от нещата, които дава обещание, само че фирмите, които е основал и продължава да основава трансформират света. Това не е по никакъв начин малко. 10-те правила, които са събрани тук не са определени персонално от него, а от разнообразни негови изявления, само че все пак заслужават внимание. Ето ви едно: " Прави единствено неща, за които вярваш, че са значими ". Вижте останалите тук.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Писателят Робърт Харис за приликите сред политиката в този момент и в навечерието на Втората международна война

В този епизод на The Big Interview писателят Робърт Харис (може би го помните с " Фатерланд " ) споделя за новата си книга " Мюнхен ". Действието в нея се развива в навечерието на Втората международна война, а в диалога той разсъждава и то много забавно, в какво се е трансформирала политиката в този момент. Чуйте го тук, или по-долу

Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР