© Академия за иновации Безплатна академия за иновации за студенти

...
© Академия за иновации Безплатна академия за иновации за студенти
Коментари Харесай

Студенти ще представят свои иновации на хакатон в София

© Академия за нововъведения Безплатна академия за нововъведения за студенти ще се организира за седма поредна година в София. Събитието Bulgaria Innovation Hackathon ще се организира в границите на 24 часа на 5 и 6 юни и ще е с детайли на хакатон. Организатор е организацията за нововъведения Innovation Starter в партньорство с водещи университети в България и институционалната поддръжка на представителството на Европейската комисия, Европейската капиталова банка и фондация " Америка за България ".

Студентите ще имат опцията да създават и презентират сами свои решения и хрумвания за справяне с рецесията, възстановяване на средата в България, нови бизнес модели и устойчиви нововъведения. Проектите на студентите ще бъдат оценени от жури, включващо вложители, университетски преподаватели, софтуерни специалисти и иноватори. Голямата финансова премия за тима победител през 2020 година е 10 000 лева, обезпечени с поддръжката на Европейска капиталова банка. Още две хрумвания ще бъдат отличени със специфични награди от сътрудници на събитието - едногодишна стипендия и присъединяване в предприемаческа стратегия. Тази година надпреварата ще се организира напълно онлайн поради пандемията от ковид COVID-19 и напътствията на българското държавно управление за физическо разграничаване.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Предварителна регистрация за тимове студенти (с до 5 участници) ще тече до края на месец май в уеб страницата на уредниците: http://bit.lyInnovationAcademy2020
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР