Colorful Technology реши да не изостава от останалите компании и

...
Colorful Technology реши да не изостава от останалите компании и
Коментари Харесай

Colorful представи графичната карта iGame GeForce GTX 1070Ti Vulcan X Top

Colorful Technology реши да не изостава от останалите компании и попълни флагманското си “семейство” от графични карти  iGame Vulcan X с модела  iGame GeForce GTX 1070Ti Vulcan X Top. По прилика с GTX 1080 Ti Vulcan X, устройството е оборудвано с дребен LCD-дисплей в горната част на картата, на който се извежда информация за настоящата периодичност, температура и натовареност на графичния процесор.



Печатната платка е с дизайн с (12+2)-фазна захранваща подсистема с усъвършенствани силови детайли iGame Pure Power, а за подаване на в допълнение зареждане са планувани два 8-пинови конектора PCI-E Power. Както и при останалите модели графични карти GeForce GTX 1070 Ti , ускорителя работи с 2432 CUDA ядра, 256-битова шина и 8 гигабайта памет от стандарта GDDR5, която работи на целесъобразната периодичност от 8 Ghz (ефективни). Работната периодичност на графичния чип е от 1607 Mhz до 1683 Ghz в турбо-режим.



За охлаждането на видеокартата се употребява солиден охладител, наименуван SWORIZER. Той се състои от нагревател, няколко С-образни топлинни тръби, три 92-мм вентилатора, основани на двойно съчмени лагери, който е затрупан с украсителен кожух. LCD екрана е наименуван iGame Status Monitor и Ви разрешава да контролирате честотата и температурата на видеочипа и памет чиповете, общото натоварване на видео-картата, времето, а също и скоростта за въртене на вентилаторите. Освен това, охладителната система е оборудвана с пълноцветна RGB-подсветка.

Видеокартата  iGame GeForce GTX 1070Ti Vulcan X Top ще постъпи в продажба напълно скоро, само че целесъобразната цена към този момент не се оповестява.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР