Coinbase Global Inc отчете по-голяма от очакваното тримесечна загуба Инвеститорите

...
Coinbase Global Inc отчете по-голяма от очакваното тримесечна загуба Инвеститорите
Коментари Харесай

Coinbase отчита сериозни загуби заради сътресенията на крипто пазара

Coinbase Global Inc регистрира по-голяма от предстоящото тримесечна загуба Инвеститорите са обезпокоени от тазгодишния провал на рискови активи и заобикалят да търгуват с криптовалути В взаимозависимост от крипто трендовете, Coinbase може да се възвърне
Индустрията на криптовалутите е в ужас от известно време. Освен това, размерите на търговия на крипто тържищата са ниски и не престават да понижават. Според CryptoMonday.de, присъединяване на Coinbase в търговията на дребно е намаляло с 68% през второто тримесечие на 2022 година, което е мощно показателно за намалелия интерес в бранша.

Обемите на търговия на борсата за криптовалута са намалели на половина до 217 милиарда $ през второто тримесечие, като присъединяване на дребно е спаднало с 68%, а институционалната търговия е надолу с 46%.
Реклама
Coinbase съобщи, че чака размерите на търговия да намалеят в допълнение през настоящото тримесечие, наблягайки разтърсванията, донесени в бранша от колапса на избрани крипто активи и огромните разпродажби на финансовите пазари.

Коментирайки данните, основният изпълнителен шеф на CryptoMonday Джонатан Мери сподели:

" Данните рисуват картина на промишленост в рецесия. Очевидно сегашните цени не са устойчиви и скоро нещо ще би трябвало да се промени. Ако пазарът стартира да се обръща, можем да забележим още веднъж повишаване на присъединяване на Coinbase в търговията на дребно. Въпреки това, в случай че промишлеността продължи да понижава, евентуално е Coinbase да продължи да регистрира спадове. "
Coinbase втруден интервал
2022 година се оказа злополука за Coinbase. През юни компанията редуцира към 18% от личния състав. Това докара до загуба на към 1100 работни места. След това цената на биткойн стартира внезапен спад, достигайки почти 22 000 $.
Реклама
Поради обрата на събитията Goldman Sachs намали рейтинга си на крипто COIN на Coinbase до " продава ". Така цената на акциите на компанията понижа с към 70%, откогато бяха регистрирани на Nasdaq.

Освен това Coinbase спря да приема заплащания посредством Unified Payments Interface (UPI).
Ще се възвърне ли Coinbase?
" Coinbase не видя всеобща миграция отвън своята платформа през тримесечието, само че нейните консуматори стават все по-пасивни в вложението си в криптовалута ", сподели Майкъл Милър, финансов анализатор в Morningstar Research.

" Това може да бъде доста закъснение на облагите на Coinbase, защото компанията генерира по-голямата част от приходите си от такси за търговия ", добави Милър.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР