Coca-Cola ще даде на феновете на Световното първенство по футбол

...
Coca-Cola ще даде на феновете на Световното първенство по футбол
Коментари Харесай

Световната купа по футбол на ФИФА идва в София с Coca-Cola

Coca-Cola ще даде на почитателите на Световното състезание по футбол в България и на всички, които желаят да станат част от едно историческо събитие, неповторимата опция да се приближат до най-желаната футболна премия в света – истинския трофей на FIFA. Статуетката идва в България със специфичен аероплан на Coca-Cola и ще бъде изложена за необятната аудитория на 14 февруари 2018 година от 14:00 ч. в Sofia Event Center, Paradise Center.

Статуетката е направена от солидно злато и тежи 6 кг и 142 г и изобразява две човешки фигури, които държат земното кълбо над тях. Сегашният дизайн на истинския трофей датира от далечната 1974 година Като една от най-разпознаваемите емблеми на спорта, купата на FIFA може да бъде докосвана единствено от определен кръг от хора – тимовете – спечелили на Световно състезание, и държавни глави.

 Отборите - спечелили от Световното състезание по футбол печелят истинския трофей на FIFA, само че той непроменяемо остава владеене на FIFA. Според разпоредбите на FIFA тимът победител задържа краткотрайно оригинала на купата до идващото Световно състезание, след което получава за непрекъснато имитация на трофея (позлатена, а не от солидно злато, гравирана с годината, страната хазаин на шампионата и името на победителя).

„ За първи път българските почитатели и необятната публика в България могат да видят онлайн именития трофей на FIFA и да осъществен една своя футболна фантазия. Като дълготраен спонсор на FIFA и формален сътрудник на Световната купа по футбол за нас е горделивост и отговорност, че хората имат неповторимия късмет да станат очевидци на сходно значимо събитие. Като организираме такива начинания, ние, дружно с FIFA, насърчаваме развиването на спорта и сътворяваме позитивни страсти и еуфория към наближаващото посещаване на купата в България “, показа Стоян Иванов, изпълнителен шеф на Coca-Cola за България.

 Обиколката на истинския трофей на ФИФА с Coca-Cola дава изключителна опция за хората, да вземат присъединяване в емблематичното събитие и да споделят своята пристрастеност към спорта. Емоцията от срещата с истинския трофей на Световното състезание по футбол на FIFA ще остане за дълго време в съзнанието на всички фенове и футболни почитатели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР