Coca-Cola планира да представи първата си алкохолна напитка в своята

...
Coca-Cola планира да представи първата си алкохолна напитка в своята
Коментари Харесай

Coca-Cola ще пусне на пазара в Япония първата си алкохолна напитка

Coca-Cola възнамерява да показа първата си алкохолна напитка в своята 125-годишна история, заяви Би Би Си.

Най-голямата компания за безалкохолни питиета в света ще опита да пробие на пазара на алкохол в Япония и да се възползва от възходящата известност на локалната напитка Chu-hi, което е редуциране на shochu highball.

Напитката се създава по обичайната рецепта от дестилиран алкохол, прочут като шочу, газирана вода и ароматизатори и има алкохолно наличие сред 3 и 8%. Тя се предлага като опция на бирата и е изключително привлекателна за женската публика.

Японските производители Кіrіn, Аѕаhі, Таkаrа и Ѕuntоrу оферират разнообразни разновидности на напитката и не престават да опитват с нови аромати. Най-популярните усети сега са цитрусовите полове като грейпфрут и лимон, само че напитка се предлага и с усет на грозде, ябълка и праскова.  

„ Досега не сме опитали в категорията на питиета с ниско алкохолно наличие, само че това демонстрира, че продължаваме да изследваме нови благоприятни условия отвън нашите основни пазари “, съобщи Хорхе Гардуньо, президент на Coca-Cola за Япония.

От компанията настояват, че всяка година показват десетки нови артикули на японския пазар и че новата алкохолна напитка най-вероятно няма да се продава на други места.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР