class=first-letter-big>Т ази 2021 г. започна с доза надежда. Надежда, че

...
class=first-letter-big>Т ази 2021 г. започна с доза надежда. Надежда, че
Коментари Харесай

„Доза Надежда” в „Темата на NOVA”

class= " first-letter-big " > Т ази 2021 година стартира с доза вяра. Надежда, че след всички незнайни, които донесе годината на COVID-19, най-сетне оръжието против него беше създадено. Ваксините бяха основани и доставени. За някои това означаваше, че краят на войната с вируса наближава. За други имунизацията по-скоро провокира още незнайни. Тази седмица в „ Темата на NOVA” създателят Лилия Мустакова и операторът Георги Георгиев търсят историите на тези, които избраха да се имунизират.

Сред тях са министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов, който реши да даде персонален образец и се трансформира в първия ваксиниран в България, здравната сестра от Бургас Надежда, 81-годишният Уилям Шекспир, за който цялото Обединено Кралство заприказва. Има и такива, които са решили да изчакат като проф. Андрей Чорбанов от Българска академия на науките, чийто опит го кара да насочи взор към евентуалните опасности.

В какво имат вяра медицинските лица, които са се заклели да пазят човешкия живот, и близо ли е съгласно тях краят на тази борба с незабележим зложелател, трансформирал се в основен воин в живота на човечеството през 2020 година?

Гледайте „ Доза Надежда” в „ Темата на NOVA “ на 17 януари, незабавно след централната емисия вести.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР