class=first-letter-big>О громен кратер се отвори днес сутринта на паркинг на

...
class=first-letter-big>О громен кратер се отвори днес сутринта на паркинг на
Коментари Харесай

Огромен кратер зейна на паркинг на болница в Неапол

class= " first-letter-big " > О громен кратер се отвори през днешния ден сутринта на паркинг на болница в Неапол, като вътре паднаха няколко паркирани автомобила, съобщи Франс прес, като се базира на локалната противопожарна работа, съобщи Българска телеграфна агенция.

Пожарникарите търсят дали има жертви на случая. В интервенцията вземат участие и особено подготвени кучета. Инцидентът е станал в Оспедале дел мар (Морската болница). Предстои да се направи геоложки сондаж, с цел да се открият аргументите за бедствието.

Guardate il cratere di questa voragine, è enorme.

— Ciro Pellegrino (@ciropellegrino)
Предполага се, че става дума за хидрогеоложки проблем, сподели регионалният шеф на региона Кампания Винченцо Де Лука. Заради случилото се болничното заведение взе изключителни ограничения и бяха задействани спешни генератори.

Правоъгълният кратер с повърхност от към 2000 квадратни метра и дълбочина от към 20 метра се отворил към 7 ч. локално време.
 class= " image-source " > Източник: Българска телеграфна агенция
Свидетели описват за мощен екот и облак прахуляк на паркинга на болничното заведение, където по време на първата вълна на пандемията бе отворено поделение за пациенти с коронавирус. Сега там има шестима заболели. Отделението ще бъде затворено краткотрайно поради неналичието на топла вода и ток.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР