class=first-letter-big>Н а прага на третата вълна на пандемията, героите в

...
class=first-letter-big>Н а прага на третата вълна на пандемията, героите в
Коментари Харесай

„Любов на първа линия” в „Темата на NOVA”

class= " first-letter-big " > Н а прага на третата вълна на пандемията, героите в „ Темата на NOVA” тази седмица честват любовта. На първа линия тя минава през войни, заболявания, време и дистанции. Зрителите ще видят три вдъхновяващи истории – на семейство, което получава най-дългоочаквания подарък - близнаци, на двама души, които се влюбват онлайн и на двойка, чиято женитба е без посетители, с маски и ръкавици. На 14 февруари в „ Любов на първа линия” създателят Ивомира Пехливанова ни среща с хора, за които животът е по-безкраен от страха.

За героите пандемията не е живот на пауза, а точното време да натиснат бутона за най-чаканото ново начало. Изолацията не стопира порива на сърцата им, тъй като новото обикновено изисква нови способи, даже в търсенето на любовта. Орисани да се родят под сянката на пандемията у нас се появиха над 53 хиляди бебета. А с всеки нов дребен човек се ражда и нова вяра, че животът ще откри метод да пребъде. Без оправдания.

Любовта не участва в изключителните ограничения, тя е изключителното решение на всеки проект за избавление. Тя избавя нашите герои дружно с вярата им, че най-после всичко още веднъж ще бъде наред. Как любовта трансформира животи и чертае нови истории, не пропускайте да гледате тази неделя.

Гледайте в „ Любов на първа линия” „ Темата на NOVA “ на 14 февруари, незабавно след централната емисия вести.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР