class=first-letter-big>Е дно писмо от жена, изгубила любимия си, обикаля социалните

...
class=first-letter-big>Е дно писмо от жена, изгубила любимия си, обикаля социалните
Коментари Харесай

"Търся човека, помогнал ми в най-трудния момент"

class= " first-letter-big " > Е дно писмо от жена, изгубила обичания си, обикаля обществените мрежи. На 13-ти януари композиторът и пианист, някогашен шеф на филхармонията - Явор Димитров, губи живота си. Съпругата му Мариана попада в обстановка, в която един чужд човек ѝ оказва помощ в най-трудния миг в живота ѝ. И през днешния ден тя търси този мъж, описват в предаването " ".

Писмото на Мариана стартира с думите - "Търся индивида, оказал помощ ми в най-трудния миг ".

Предисторията е, че фамилията прекара COVID-19 през декември. Явор Димитров развива двустранна бронхопневмония, след което е признат в болница. Преди коледните празници той е изписан в положително здравословно положение.
 class= " image-source " > Източник: nova.bg
"На 13 януари той за първи път излезе самичък от у дома. Отиде до другото ни жилище. След обяд му се обадих да го чуя. Не звучеше добре, сподели, че го боли дробът и сърцето. Отидох към мястото, с цел да го прибера у дома. Когато бях на минути от него, той ми се обади за последно. Помолих го да се държи, единствено да отключи вратата. Това беше последното, което му споделих. Чух по какъв начин пада и си отиде ", споделя Мариана.

Тя звъни на Бърза помощ. Докато чака медиците, пробва сама да разбие вратата, само че не съумява. Затова взема решение да изтича на улицата и да потърси помощ. Там Мариана среща своя "ангел ", както самата го назовава, защото не знае неговото име.

"Той мигновено се втурна да ми помогне. Разби вратата и дружно влязохме в жилището. Той не загуби нито секунда, стартира сърдечен масаж, аз обдишвах. Продължихме 20 минути. Мъжът не изгуби кураж, даже когато аз самата изгубих вяра. Не се отхвърляше ", описа Мариана.

Въпреки че брачният партньор ѝ не се връща към живота, тя в никакъв случай няма да не помни индивида, който не я е оставил в най-тежкия миг от живота ѝ. От ефира на NOVA Мариана изрече своята признателност към него.

Повече вижте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР